reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ewan-Augustowianka pisze:
pewnie będziesz mamą wrześniowo-pażdziernikową

mozesz mi tez cos takiego wykrakac?? My Moniki lubimy w komplecie :D :D

moniko3 ja tez mysle ze ten pierwszy cykl bedzie ostatnim i zobaczysz II piekne kreseczki .... ja juz takie zobaczylam  i to wlasnie po 1 cyklu staran :) Powodzenia :)

reklama
ewan-Augustowianka zobaczylam , ale juz nie jestem ...... :( ... (poronilam w 11 tygodniu) ..... ale dziekuje i mam nadzieje ze gratulacje beda w styczniu ;)

juz moge :) , minelo wlasnie pol roku .. a kiedy mozna bylo?? w sumie juz po 3 miesiacach , ale mialam rozne problemy typu , przeziebiony pecherz, angina... wiec wolalam wyzdrowiec calkiem :)

MoniQa pisze:
ewan-Augustowianka pisze:
pewnie będziesz mamą wrześniowo-pażdziernikową

mozesz mi tez cos takiego wykrakac?? My Moniki lubimy w komplecie :D :D

moniko3 ja tez mysle ze ten pierwszy cykl bedzie ostatnim i zobaczysz II piekne kreseczki .... ja juz takie zobaczylam i to wlasnie po 1 cyklu staran :) Powodzenia :)
czego wam życzę... tlko zabierzcie mnie do kompletu...(swoją imienniczkę) będzie nam raźniej, a może niebawem się okaże że nas więcej???hurtem może łatwiej będzie można...........jak myślicie? tymczem dobrej nocki życzę :)

Sossenko jak najbardziej bierzemy Cie do naszego hurtu ;) ... zreszta wszystkie imienniczki i nie imienniczki tez :) ...

ewan-Augustowianka no kiedys musi sie udac .... a teraz to juz napewno :) buziaki :-*

a teraz ja tez mykam do lozia ... dobranoc, kosmatych snow , do jutra :) :-*

Monis zobaczysz ze napewno szybkos ie uda!!!! nic sie nie martw!!niewolnos ie zamartwiac!my tu wszystkie brzuchatki myslimy o was i trzymamy kciuki byscie jak najszybciej zafasolkowaly
1!!

reklama
Do góry