reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Aniu wielkie gratulacje!!! tez dopiero teraz przeczytalam!nic sie nie martw ja wymiotujesz!! najl;epiej niech twoj facet robi ci jesc a ty nic nie wachaj bo od tego tez ci moze byc zle!!! i uwaza ze sprzataniem!! nie uzywaj zadnych srodkow czystosci!!!!

cześć dziewczyny!Sledze ten wątek od jakiegoś czasu. Przeczytałam wszystkie posty. Ja tak jak i Wy staram sie z mezusiem o dzidzię. Juz 3 cykle i nic zawsze ta paskudna @ przychodzi. Lekarz powiedzial ze nie mam rozmawiac o ciąży dlatego też nie wpiywałam sie tutaj ale dluzej juz nie moge. Latwo temu lekarzowi mowic!!Nigdy nie przypuszczalam ze zajsc w ciaze jest tak trudno. Boje sie ze moze ze mna jest cos nie tak.Coz trzeba pozytywnie myslec i mowie sobie ze na kazda z nas przyjdzie czas. Jedne krocej czekaja inne ciut dluzej ale kazdej sie uda!!Musi tak byc!!
Dobrze ze jestescie i nawzajem sie wspieracie. Pozdrawiam was serdecznie.

Pisze troszku więcej o sobie: Mam 26 lat i męza od póltora roku. Mieszkam w Bytomiu.Pracuję w przedszkolu i powiem Wam ze teraz przeszkadza mi to bo patrzac na te 4 latki to przykro mi sie robi ze tez nie mam takiego brzdaca.Ach.!! Ja jeszcze mam jeden problemik - jestem chora na padaczke i choc nie mam atakow to musze przyjmowac leki ( sa to bardzo malutkie dawki ale sa!!:( ) Coz jeszcze??!! Mam zrobic suwaczek ale nie wiem jak??!! Bo ja w dziedzinie informatyki to osiolek jestem straszny!!
Powiem Wam co powiedzial 4-letni Bartus: Prosze Pani, ma Pani przezroczysta kredke??Bo ja chcialem narysowac szyby!!
Dobre nie!!
No to z grubsza cos o mnie wiecie.
Jestescie fajowe i milo spedzam czas na tym forum.

reklama
Agusia79 witam serdecznie :):)  ... zycze szybkiego zafasolkowania i milych chwil spedzonych z nami ;)

Bartus jest debesciak :D

Do góry