reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No więc dziewczyny zrobiłam sobie dzisiaj betę hcg i wynik niestety ujemny....zostaje mi tylko czekać na tę cholernę @,która ma nadejść 17.12. Zmartwilam się podwojnie poniewaz skoro to nie ciąza,to skąd te bóle krzyża,ktorych nie mialam,te ciągnięcia jajnikow i ten sluz kremowy.No cóz pewnie to jakies chorobsko sie przyplatalo i to mnie martwi bo nigdy sie tak nie czulam. :-[

reklama
troszke mnie nie było, ale .....
widziałam Dzidzię:)
6 tydzień:)))))))))))))
żadna pozamaciczna jak mnie straszyli lekarze. normalna ciąża:)
nie wiem jak wstawic suwaczek, ale mam duzo czasu zeby nadrobic.
najgorsze tylko co mnie męczy; mdłości. straszne. cały dzień. codziennie. prawie nic nie jem, bo od razu wymotuje.
jak mam dostarczac czegokolwiek dzidzi? boje sie, ze tak osłabnę, że dzidzia też.
boje sie poronic z tego niejedzenia.
juz nawet nie mam apetytu.

aniu-n wielkie gratulacje!!!!!!! Dobrze, ze dzidzia mieszka tam gdzie trzeba. To super. Jesli chodzi o niejedznie, to sie nie martw. Moja kolezanka miala tak do 4 mies wlacznie i ma piekna Agatke. Poza tym pamietaj, z kobiety w obozach koncentracyjnych tez rodzily. Wszystkobedzie dobrz. Tylko przemycaj folik, bo to podstawa. Sprobuj jesc jeszcze troszeczke lezac w lozku rano. Zanim sie podniesiesz. Pozdrawiam zyczac Tobie i malenstwu zdrowka

wiecie co......
mam jakies paskudne upławy.
jakies takie żółto-zielonkawe.
a przed chwila wypatrzyłam chyba ślady krwi. juz sama nie wiem.
nic mnie nie boli.
gdyby coś było, to już bym się źle czuła, tak?

ANIA-N z całym szacunkiem, ale dziewczyno, Ty się nas nie pytaj tylko leć do lekarza. To jest za ważna sprawa! 6 tydzień i krwawienie... a śluz wyg ląda jakbyś miała stan zapalny i wcalenie musisz się źle czuć!!!

Aniu-n ja cię nie chcę straszyć, ale moja wrześniowa ciąża tak właśnie sie zakończyła najpierw niewielkie smugi krwi a na drugi dzień małe krwawienie a popołudniu krwotok i po wszystkim więc leć do lekarza. W każdym razie ja teraz na pewno przy najmniejszym krwawieniu tak zrobię

reklama
to co uwazalam za krew nia nie jest. moj facet sie uparl ze przesadzam, chcial zobaczyc i stwierdzil ze mam juz nic nie czytac o ciazy bo wymyslam.
ale macie racje i o tym tez wiem, w pon akurat mam wizyte, spytam sie o te upławy. dziwne tylko ze nie mialam nic, a po ostatniej wizycie w szpitalu cos mi zaczelo dolegac z tym sluzikiem.

Do góry