reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

gin abadał mnei w zeszły poniedziałek i nic nei było. to juz mój 3 test w dym długasnym cyklu. ujemny test. ale moze to i dobrze ze nic nei ma, bo wlasnei jestem troszke podziebiona - zawiruskowana i towcale nie ciązowo. katar i takie tam sprawy lekko grypowe ::)
z tym usg sie zastanowie.dzisiaj to raczej nie pójde :)

reklama
Dziewczyny RATUNKU!!!!!!
Coś jest nie tak - mam jakieś plamienie a przecież niedawno miałam @ - tydzień temu . I brzuszek mnie boli jak na @.

Boziu co to może być... pomóżcie bo aż mi się słabo zrobiło... coś jest zemną nie tak???????

Monika3, to dzidzi pewnie!!! Lec po test!
A jak nie dzidzi to moze owulacyjka i plamienie okołoowulacyjne?
Daj znac po tesciku!!!! Trzymam kciuki!

Elżbietka, @ całkiem normalna- przyszła jak z zegarkiem w ręku i miałm 5 dni, tak jak zawsze... A to plamienie to jakieś brunatne... nie wiem co robić... No owu jeszcze za wcześnie... jestem w pracy i test mogę zrobić dopiero w domu... ale czy to możliwe???????

reklama
Do góry