reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc dziewczynki,
do mnie przyszla @ wczoraj, 5 dni przed czasem, a takie mialam objawy... hlip, hlip
ale dzisiaj dzwonilam do mojego gincia i kazal mi obserwowc @ i jutro rano zrobic tescik...
powiedzial, ze przy bardzo regularnym cyklu, a taki mam - rowno co 28, to trzeba sprawdzic
myslicie ze mowi sensownie?

Elżbietko , ja od 15 dc. biore duphaston i mam brac do 26 dc. To jutro... A chcę z testem jednak zaczekać jeszcze do środy albo nawet czwartku jeśli wytrzymam... I nie wiem w zwiazku z tym czy przerwać duphaston? Czy jeśli nie jestem w ciąży to podczas brania duphastonu @ nie przyjdzie? Boję się, żeby jeśli jednak jest dzidzi nie było poronienia z odstawienia... Moja gin mówiła że może tak być. W internecie wyczytałam ze jesli jest ciąza to odstawienie duphastonu nie spowoduje poronienia. Nie wiem co robic :( Poradź coś prosze!

Ja trzymam za Was wszystkie kciuki ! No i po cichutku za siebie tez. Dzisiaj 42 dc a najdłuższy cyklu mnie to 44 ale to było 2 lata temu... Ostatnio miałam tylko do 35.

ja takiego dlugiego nigdy nie mialam, a chcialabym...
A u Ciebie gwiazdeczko pewnie dzidziunia, zycze Ci i wszystkim, zeby w koncu te dzidziunie do nas przyszly!

Ja tez trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!Elżbietko trzy tygodnie to już trochę jakby długo .ja wtedy też nie miałam żadnych objawów. absolutnie nic. a jednak.t akże nic sie nie stresuj. ile kobiet tyle roznych objawów.

Ines pisze:
Elżbietko , ja od 15 dc. biore duphaston i mam brac do 26 dc. To jutro... A chcę z testem jednak zaczekać jeszcze do środy albo nawet czwartku jeśli wytrzymam... I nie wiem w zwiazku z tym czy przerwać duphaston? Czy jeśli nie jestem w ciąży to podczas brania duphastonu @ nie przyjdzie? Boję się, żeby jeśli jednak jest dzidzi nie było poronienia z odstawienia... Moja gin mówiła że może tak być. W internecie wyczytałam ze jesli jest ciąza to odstawienie duphastonu nie spowoduje poronienia. Nie wiem co robic :( Poradź coś prosze!
Ines-skarbie po odstawieniu duphastonu nie poronisz bo ten lek między innymi pomaga donosić zagrożoną ciąże tak ,że bez obaw nic się nie martw ,ja zażywałam w ostatnim cyklu luteine a to prawie to samo co duphaston i jak odstawiłam to nie dostałam @ a to juz 58 dzień cylku jakis rekord pobijam ;D ::),ale testy też nie pokazują ciąży niestety ,chociaz ostatni który zrobiłam 4 listopada poczekam jeszcze z tydzień i powtórze .Powodzenia !!!! ;D

reklama
Do góry