reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc dziewczynki,
do mnie przyszla @ wczoraj, 5 dni przed czasem, a takie mialam objawy... hlip, hlip
ale dzisiaj dzwonilam do mojego gincia i kazal mi obserwowc @ i jutro rano zrobic tescik...
powiedzial, ze przy bardzo regularnym cyklu, a taki mam - rowno co 28, to trzeba sprawdzic
myslicie ze mowi sensownie?

Elżbietko , ja od 15 dc. biore duphaston i mam brac do 26 dc. To jutro... A chcę z testem jednak zaczekać jeszcze do środy albo nawet czwartku jeśli wytrzymam... I nie wiem w zwiazku z tym czy przerwać duphaston? Czy jeśli nie jestem w ciąży to podczas brania duphastonu @ nie przyjdzie? Boję się, żeby jeśli jednak jest dzidzi nie było poronienia z odstawienia... Moja gin mówiła że może tak być. W internecie wyczytałam ze jesli jest ciąza to odstawienie duphastonu nie spowoduje poronienia. Nie wiem co robic :( Poradź coś prosze!

Ja trzymam za Was wszystkie kciuki ! No i po cichutku za siebie tez. Dzisiaj 42 dc a najdłuższy cyklu mnie to 44 ale to było 2 lata temu... Ostatnio miałam tylko do 35.

ja takiego dlugiego nigdy nie mialam, a chcialabym...
A u Ciebie gwiazdeczko pewnie dzidziunia, zycze Ci i wszystkim, zeby w koncu te dzidziunie do nas przyszly!

Ja tez trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!Elżbietko trzy tygodnie to już trochę jakby długo .ja wtedy też nie miałam żadnych objawów. absolutnie nic. a jednak.t akże nic sie nie stresuj. ile kobiet tyle roznych objawów.

Ines pisze:
Elżbietko , ja od 15 dc. biore duphaston i mam brac do 26 dc. To jutro... A chcę z testem jednak zaczekać jeszcze do środy albo nawet czwartku jeśli wytrzymam... I nie wiem w zwiazku z tym czy przerwać duphaston? Czy jeśli nie jestem w ciąży to podczas brania duphastonu @ nie przyjdzie? Boję się, żeby jeśli jednak jest dzidzi nie było poronienia z odstawienia... Moja gin mówiła że może tak być. W internecie wyczytałam ze jesli jest ciąza to odstawienie duphastonu nie spowoduje poronienia. Nie wiem co robic :( Poradź coś prosze!
Ines-skarbie po odstawieniu duphastonu nie poronisz bo ten lek między innymi pomaga donosić zagrożoną ciąże tak ,że bez obaw nic się nie martw ,ja zażywałam w ostatnim cyklu luteine a to prawie to samo co duphaston i jak odstawiłam to nie dostałam @ a to juz 58 dzień cylku jakis rekord pobijam ;D ::),ale testy też nie pokazują ciąży niestety ,chociaz ostatni który zrobiłam 4 listopada poczekam jeszcze z tydzień i powtórze .Powodzenia !!!! ;D

reklama
Do góry