reklama
czesc dziewczynki,
do mnie przyszla @ wczoraj, 5 dni przed czasem, a takie mialam objawy... hlip, hlip
ale dzisiaj dzwonilam do mojego gincia i kazal mi obserwowc @ i jutro rano zrobic tescik...
powiedzial, ze przy bardzo regularnym cyklu, a taki mam - rowno co 28, to trzeba sprawdzic
myslicie ze mowi sensownie?
do mnie przyszla @ wczoraj, 5 dni przed czasem, a takie mialam objawy... hlip, hlip
ale dzisiaj dzwonilam do mojego gincia i kazal mi obserwowc @ i jutro rano zrobic tescik...
powiedzial, ze przy bardzo regularnym cyklu, a taki mam - rowno co 28, to trzeba sprawdzic
myslicie ze mowi sensownie?
Elżbietka
mother of two sons&angel
pewnie ze ma racje
czekamy na dobre wieci jutro!!
czekamy na dobre wieci jutro!!
Elżbietko , ja od 15 dc. biore duphaston i mam brac do 26 dc. To jutro... A chcę z testem jednak zaczekać jeszcze do środy albo nawet czwartku jeśli wytrzymam... I nie wiem w zwiazku z tym czy przerwać duphaston? Czy jeśli nie jestem w ciąży to podczas brania duphastonu @ nie przyjdzie? Boję się, żeby jeśli jednak jest dzidzi nie było poronienia z odstawienia... Moja gin mówiła że może tak być. W internecie wyczytałam ze jesli jest ciąza to odstawienie duphastonu nie spowoduje poronienia. Nie wiem co robic Poradź coś prosze!
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ja trzymam za Was wszystkie kciuki ! No i po cichutku za siebie tez. Dzisiaj 42 dc a najdłuższy cyklu mnie to 44 ale to było 2 lata temu... Ostatnio miałam tylko do 35.
LANA
Fanka BB :)
Ines-skarbie po odstawieniu duphastonu nie poronisz bo ten lek między innymi pomaga donosić zagrożoną ciąże tak ,że bez obaw nic się nie martw ,ja zażywałam w ostatnim cyklu luteine a to prawie to samo co duphaston i jak odstawiłam to nie dostałam @ a to juz 58 dzień cylku jakis rekord pobijam ;D :,ale testy też nie pokazują ciąży niestety ,chociaz ostatni który zrobiłam 4 listopada poczekam jeszcze z tydzień i powtórze .Powodzenia !!!! ;DInes pisze:Elżbietko , ja od 15 dc. biore duphaston i mam brac do 26 dc. To jutro... A chcę z testem jednak zaczekać jeszcze do środy albo nawet czwartku jeśli wytrzymam... I nie wiem w zwiazku z tym czy przerwać duphaston? Czy jeśli nie jestem w ciąży to podczas brania duphastonu @ nie przyjdzie? Boję się, żeby jeśli jednak jest dzidzi nie było poronienia z odstawienia... Moja gin mówiła że może tak być. W internecie wyczytałam ze jesli jest ciąza to odstawienie duphastonu nie spowoduje poronienia. Nie wiem co robic Poradź coś prosze!
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Lana kochanie ciesze ze dalej nie ma @.Jednak moze powinnas isc i zrobic usg .Powinno cos wykazac.