reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
NO-czytam czytam- coprawda tak pobieżnie..ale atmosfera tu gorraca:)- testowania sie szykują-wierzę, ze owocne!!!
Co do choróbska- Ubierajcie sie ciepło- bo ja np sie przeziębiłam!!:(boli gardło, katar, osłabienie- generalinie złe samopoczucie:(..ble

mnie też bardzo boli garsło już od dwóch dni ale nie biorę nic poza mlekiem z miodem
wolę nie jeść tabletek nigdy nic nie wiadomo ;D ;D

Rusałko szybko wracaj do zdrówka!

No tak - nie miałam wczoraj internetu, rano też, potem cały dzień w pracy - no i muszę teraz przebrnąć przez te wszystkie zapisane przez Was strony ;D :p Pod koniec znowu pewnie zapomnę, kto, kiedy, co i jak :p ;D

Elzbietko Wiki.25 jesli @ sie nie pojawi to testuje we czwartek. Mysle ze wtedy bedzie dobry czas. Na zrobienie testu rzecz jasna. I wierze, ze sie udalo. Mam nadzieje zaskoczyc meza w Mikolajki.

reklama
Do góry