reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry wszystkim paniom !!!!
witamy cie agatkus na naszym forum. Cześć kajunia jak tam dzisiaj u mnie nadal cisza

reklama
mila1 złotko u mnie bez zmian - to chyba dobry znak ;)
Wczoraj miałam doła - ale już mi przeszło ;D

Moniczko3 jak tam testowanko????

Tak mnie korci żeby zrobić test ::) wiem, że to troszkę za prędko. Przyjaciółka podtrzymuje mnie na duchu....mówiąc że miała taki sam wykresik i była w ciąży więc nie wie na co czekam ::). Nie chcę się nakręcać, ale ten cykl jest inny niż pozostałe...więc mam cichą nadzieję, że się udało ;D
mila1 objawy wróciły????

Niestety nie kajunia u mnie nie ma żadnych oznak ciąży ani żadnych oznak zbliżającej się @
Ja to dopiero mam doła dzisiaj jadę do mężusia będzie rozczarowany tak jak ja ale dopóki nie ma @ to mam jeszcze jakąś nadzieję
Też mnie korci żeby zrobić test choć żadnych oznak nie mam ale wtedy bym chociaż wiedziała na czym stoję.
Barzdo się cieszę że u ciebie objawy się nie zmieniły jestem przekonana że to fasolcia

mila1 też bardzo za tym czekam, tylko jak zrobię test i wyjdzie negatywny (za prędko) to się rozczaruję, a nie jest mi to potrzebne. Najgorsze jest to oczekiwanie. Tak jak sobie obiecałam nie wmawiam sobie objawów ciążowych. Patrzę tylko jak zachowuje się mój organizm (temka, śluz no i te obrzmiałe piersi...)
byłam już na zakupach (za chwilę znowu muszę iść) i widziałam malutkie buciki: pomyślałam sobie, że kupię je jak będę pewna że to ciąża a w środek włożę teścik. Prezent dam mężusiowi - nic mu nie powiem przez telefon....bo tylko taki mamy kontakt w tygodniu :(

Cześć dziewuszki w ten ponury poranek-u mnie mgła  ,że prawie nic nie widać-a ja chcę sie wybrac w miasto aby zakupić nowe porteczki jeansowe i spudniczke taka fajową widziałam w brązie jak są teraz takie dłuższe modne pasowała by mi do brązowych kozaczków na koturnie-ajajaj ale ja lubie chodzić na zakupy-hi hi  ::) ;D A zakupiłam sobie jeszcze na alegro dwie kurteczki jedną krutką do pasa z kapturem białą i z futrem przy kapturze a druga dzis powinna do mnie dotrzeć taka ala płaszczyk reportetr tez jasna -troche zaszalałam w tym miesiącu ale co tam były dodatkowe pieniążki od męża i ja dostałam nagrode w pracy to można szaleć-hi hi ;D a co do mojej @ to nadal nie ma śladu a dziś 53 dzień cyklu i objawów jako takich zbytnio też nie ma ::)

LANA a robiłaś teścik jak nie to szybciutko do apteki i zrób W tym momencie cyklu w jakim jesteś to nawet jak zrobisz w środku dnia to wynik powinien być pozytywny no bo jaki inny może być skoro to już tyle czasu od ostatniej @

Mila ja robiłam juz tyle testów ,że szok i wszystkie negatywne ale gin kazała mi czekac i jeszce tydzień daje @ czasu jesli znowu teścik nic nie pokaże a raczej jeśli pokaże jedna kreche to idę na usg i na wywołanie

reklama
mila1 teraz kolej na nas  ;D  ;D  ;D
widocznie grono zafasolkowanych kobitek powiększy się teraz... LANA powodzenia
monika3 testowałaś już????jaki wynik????

idę dalej na zakupy będę za godzinke

Do góry