reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kajunia, ja tez sie nakrecam :( Mimo ze bardzo boje się zawodu. Mam jakies dziwne przeczucie, zupełnie nie wiem czemu że to tym razem... że wlasnie teraz sie uda. Tak bardzo bym chciala zeby to przeczucie sie sprawdzilo... Ja też na 6 dni powinnam zostać najlepiej uśpiona i obudzić się za 6, 7 dni na testowanie ;) ;D

reklama
Moje drogie nic nie jest tak wkurzające w naszej sytuacji jak czekanie gdyby był jakiś sposób na przyspieszenie czasu ::) Ja stara wróżka Wam piszę, że u wszystkich widzę fasolki w różnym czasie, ale ładnie stoją w kolejce i śmieją się, że jesteśmy takie niecierpliwe. Oj poczekajcie bo coś mówią - ach mamy dać na luz ;)

moniolek pisze:
Oj poczekajcie bo coś mówią - ach mamy dać na luz ;)
To ja Wam też mówię Fasolinki kochane: Dam na luz jak już do mnie przyjdziecie, Malenstwa :) Mogę przyjąć nawet więcej niż jedną! Nie będę miała nic przeciw ;D No chodzcie do mamuś! Wszystkie mamuncie wyluzują jak zamieszkacie w naszych brzuszkach! :) :laugh:

Drogie Moje, od jakiegos czasu zagladam do Was. A dzisiaj postanowilam sie przylaczyc... Staramy sie o dzidziunie od pieciu miesiecy i nic... Dzisiaj jestem 8 dni po owulacji, piersi jakby staly sie pelniejsze, czuje je ale specjalnie nie bola, temp ranna w pochwie okolo 37 - 37,2, zgaga przez cale dnie, co jakis czas klucie w lewym jajniczku a brzuch jakby pobolewal, troszke inaczej niz na @, ale podobnie, sluz bialy i srednio gesty... Myslicie, ze moze miec to jakis zwiazek z ciaza?

Witaj Agatkus :D

Myślę, że może to świadczyć o ciąży :D - ale jak pewnie sama wiesz, musisz uzbroić się w cierpliwość ;) I zrobić teścik i wkleić nam tutaj, żebyśmy mogły odbierać pozytywne fluidki ciążowe :D

3mam kciuki - uda się Wam w końcu wszystkim :D

A swoją drogą - zazdroszczę Wam tych starań, oczekiwania, testowania - szkoda, że muszę jeszcze tyle czekać ::)

Dziekuje Wam wszystkim, kochane jestescie!!! Poczekam jeszcze te pare dni i zobaczymy... choc korci mnie by juz zatestowac, nawet kupilam test, ale nie chce sie juz rozczarowac...
Ja tez trzymam kciuki za Was! Bardzo mcno1 Bardzo to pomaga jak mozna o tym popisac sobie z kims kto to wszystko rozumie!

reklama
Do góry