reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Oj kajunia łatwiej jest pocieszać kogoś niż samego siebie ale już się biorę w garść jak nie wtym to w nastepnym miesiącu buuuu :(

Dziewczyny trzeba wyluzowac. Jak tak walsnie teraz zrobilam.Nie wiem kiedy byla @.Bo trwala 6 tyg.,wiec nie wiem kiedy bedzie owu.I tak w ogole nic nie wiem.Przytulam sie mezem jak tylko jest okazja.Luz totalny.Wam tez radze tak sprobowac. ;) ;) ;)

magdalenakakol u nas to nie jest takie proste - mężuś pracuje w delegacji więc nie mamy przyjemności poprzytulać się na okrągło, dla siebie mamy tylko weeckendy (co 2 tygodnie) bo mężuś ma jeszcze studia!!!
podziwiam Cię, że możesz być taka wyluzowana ;)

mila1 to się wkrótce okaże ;)

Kajunia, jakoś tak wierzę że nam się uda w tym miesiącu! ;D ;D Mam nadzieję oczywiście że nie tylko nam!!! Bardzo chciałabym żeby WSZYSTKIM dziewczynkom się udało! :)

Kajunia ja tez meza mam tylko od swieta bo pracuje w delegacji.Jeszcze miesiac temu tez tak myslalam jak Ty,Jak tylko przyszla @ to wylam jak glupia.bel u lekarza i mi powiedzial ze mam wyluzowac.I tak mi sie pozniej porobilo ze mialam ta wstretna @ 6 tyg.,Ja poprostu musze wyluzowac.Najgorszy jest stres,. :)

Brzuszek przestał boleć to było tylko takie chwilowe jakiś skurcz czy co ale już jest dobrze nadzieje zaczynają powracac hi hi hi
axxa dzięki za to że jesteś taka jaka jesteś cały czas nas rozbawiasz bardzo miło

reklama
magdalenkakol mi lekarz powiedział to samo!!! kazał mi już nie mierzyć tempki, bo podobno za bardzo mnie to stresuje!!!
mila1 całe szczęście w takim razie niedługo testujemy ;)

Do góry