reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
a mnie tez już przestały bolec sutki -hi hi ;Ddobre sobie ::) nie żle sobie organizm ze mną pogrywa a to już 51 dzień cyklu bez @ jedynie śluzik jest i to sporo -kiedy ta @ nadejdzie czekam na nią jeszcze tylko 9 dni i lece do gina niech daje cos na wywołanie -ale nie martwie sie co ma byc to będzie ;)

Lana złotko a moze idz wczesniej do gina.PJezeli to fasolka to juz powinno byc widac a jezeli nie to szycbicej wezmiesz cos na wywolanie.
ja mam dnadzieje ze jednak to fasolika

No to jak gin tak ci kazala to czekaj.Oby to jednak okazlo sie czekanie owocne i mala fasolka sie opokazala.no Ty pewnie bys wolala malego groszka. :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;)

Ja tez bym teraz chciala groszka .Jednak po moich ostatnich przejsciach to ja nawet nie wiem co i jak.Suwaczek zrobilam tak oreientacyjnie .Jednak co bedzie to bedzie.Przytulanka w weekend byly i teraz w weekend znowu beda.Ja jednak wierze ze ten listopad to bedzie owocny mieisac. ;) ;) ;)

Tak Magdalenko ja też tak myśle ,że Listopad bedzie owocnym w fasolki i groszki  miesiącem,zła passa juz sie kończy i teraz bedzie juz wszystko super ,to naprawde dobry miesiąc ,bo w tym miesiącu sześć lat temu spłodziliśmy z mężusiem moją Wikule  ::) ;D

No ja swoja Kinie splodzilam w marcu ale teraz chce zeby dzidzia njapozniej sie urodzila w we wrzesniu.Nie chce mezczyc sie z maluszkiem zima.Nie duzo mi juz zostalo czasu wiec musze sie sprezac.A sierpien to cudowny miesiac na porod.ja sie urodzilam w sierpniu ;) ;) ;)Moze bede miala rezent urodzinowy????????? :laugh: :laugh:

reklama
jak rodziłam Wikule w sierpniu to była cudna pogoda-i szybko mogłam wyjsc z nią na pierwszy spacerek :)

Do góry