reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Przykro mi bardzo Elżbietko :( :( :( A może za wcześnie ten test?
Czekamy na wynik rezonansu. Kiedy odbierasz? Napisz nam co i jak jak tylko bedziesz miala wyniki.
Całuski dla Ciebie :-* :-* :-* :-* :-* i główka do góry.

reklama
Elzbietko szkoda ,ze to jeszcze nie teraz ale moze nastepnym razem sie uda ? :) Daj znac jak te wyniki mam nadzieje ,ze beda w porzadku

Ja tez gratuluje Izabelko! Świetnie, ze sie Wam udało!
U mnie, ostatni dzień cyklu, ale powiedziałam sobie, ze zatestuje dopiero 40 dnia, bo mam nieregularne cykle i może sie cos poprzesuwalo.

Dziewczyny, wszystko będzie z nami dobrze, wierze w to!!!!!

reklama
Dzień dobry wszystkim miłym paniom.
Ja to dopiero mam doła Wszystkie objawy jakie miałam wcześniej zniknęły ani nie boli brzusio ani piersiątka i śluzik znikł beeee Jeszcze troche czasu do testowanka bo 5 dni ale już dzisiaj wydaje mi się że ta wstrętna @ przyjdzie na czas :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Do góry