reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Esia tez sie ciesze.mam nadzieje ze do poniedzialku sie nic nie wydarzy.
Elzbietko ja jak bylam w ciazy to tez nie mialam zadnych objawow dopiero chyba tydzien po zrobieniu testu to bylo ok 2 tyg po oczekiwanej 2 przyszly mdlosci.No moze mnie piersi bolaly ale tak mnie zawsze bolaly na @ wiec sie niespodziewalam.Tymbardziej ze to byly "nieplodne 'dni.
Elzbietko ja jak bylam w ciazy to tez nie mialam zadnych objawow dopiero chyba tydzien po zrobieniu testu to bylo ok 2 tyg po oczekiwanej 2 przyszly mdlosci.No moze mnie piersi bolaly ale tak mnie zawsze bolaly na @ wiec sie niespodziewalam.Tymbardziej ze to byly "nieplodne 'dni.
cleo28
Fanka BB :)
elżbietko ja na 2 ciąże nie mialam żadnych objawów, ani mdłosci, ciemnienia brodawek, bolesności piersi, śluziku. Nic, kompletnie nic. O pierwszej dowiedziałam się dopiero w 8 tyg. bo ona była bardzo dziwna. zaszłam w dniu kiedy powinnam dostać @ a że cylke miałam bardzo nieregularne (od 28 do 64 dni) to sie nie przejmowałam. POszłam do gin. a ona mi ze jestem w ciaży. Najpierw szok a potem wielka radosć - niestety nie na długo. Druga była bardzo wyczekana i planowana, opbjawów też nie było ale test szybko mi powiedział ze bedzie dzidzia. Tak więc każda kobieta jest inna, niektóre mają objawy od poczatku, praktycznie od zapłodnienia a niektóre wcale. Jeśli chodzi o mdłosci to ja mialam je w 2 ciaży w 8 miesiacu i to wieczoram. Tak wiec wszystko jest możliwe, trzymam kciuki
Elżbietka
mother of two sons&angel
izabela83 bardzo ogromne gratulacje!!! uwazaj teraz na was!!!
a wszstkim dziękuje za odpowiedzi u mnie bez zmian, @ nie ma, sluzik jest. i od wczoraj zaczeła bolec mnie jedna pier, tak z boku, głęboko i jakby siniak tam był :,moze gdzies sie uderzyłam :??? a doponiedziałku jeszcze taaaak daleko!!!
ZARAZ IDE Z MAMCIĄ NA ZAKUPY TO ZAPOMNE NA CHWILE O TESTOWANIU
a wszstkim dziękuje za odpowiedzi u mnie bez zmian, @ nie ma, sluzik jest. i od wczoraj zaczeła bolec mnie jedna pier, tak z boku, głęboko i jakby siniak tam był :,moze gdzies sie uderzyłam :??? a doponiedziałku jeszcze taaaak daleko!!!
ZARAZ IDE Z MAMCIĄ NA ZAKUPY TO ZAPOMNE NA CHWILE O TESTOWANIU
magdalenkakol
Fan(ka)
Elzbietko zycze Ci aby na tesciku pokazaly sie piekne dwie II
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzięuje ci kochana!! mam nadzieje ze twoje zyczenie sie spełni juz bardzo niedługo!!
a jak twoje zdrówko??
a jak twoje zdrówko??
magdalenkakol
Fan(ka)
Dziekuje na razie nie zle.@ sie wreszcie skonczyla Jaednak ja jeste bardzo p[rzewrazliwiona i co pare minut latam sprawdzac czy oby wkladka jest czysta.Mysle jednak ze to juz koniec moich problemow i moge zaczac starania.
A
Agnezzz
Gość
Izabela83 gratuluje serdecznie kruszynki pod serduszkiem.
Elżbietko, jak idziesz na zakupy to od razu zaopatrz sie w tescik i sie nie katuj juz kochana, szukaj tej drugiej rozwej kreseczki. My zreszta tez juz przezywamy i chcemy sie dowiedziec pieknej nowiny!!!
Elżbietko, jak idziesz na zakupy to od razu zaopatrz sie w tescik i sie nie katuj juz kochana, szukaj tej drugiej rozwej kreseczki. My zreszta tez juz przezywamy i chcemy sie dowiedziec pieknej nowiny!!!
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa golfiki i bluzeczke biała. tescik tez chciałam kupic, ale akurat tam gdzie byłam apteka zamknięta, no i nie kupiłam. jutro kupie i w pon rano testuje . trzymajcie kciuki!!