reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietko moja koleżanka sądziła, że cykl jej się wydłużył - bo nie miała żadnych objawów. A jest w ciąży. Czyli - tak też można :)

reklama
Esia tez sie ciesze.mam nadzieje ze do poniedzialku sie nic nie wydarzy.
Elzbietko ja jak bylam w ciazy to tez nie mialam zadnych objawow dopiero chyba tydzien po zrobieniu testu to bylo ok 2 tyg po oczekiwanej 2 przyszly mdlosci.No moze mnie piersi bolaly ale tak mnie zawsze bolaly na @ wiec sie niespodziewalam.Tymbardziej ze to byly "nieplodne 'dni. ;) ;) ;)

elżbietko ja na 2 ciąże nie mialam żadnych objawów, ani mdłosci, ciemnienia brodawek, bolesności piersi, śluziku. Nic, kompletnie nic. O pierwszej dowiedziałam się dopiero w 8 tyg. bo ona była bardzo dziwna. zaszłam w dniu kiedy powinnam dostać @ a że cylke miałam bardzo nieregularne (od 28 do 64 dni) to sie nie przejmowałam. POszłam do gin. a ona mi ze jestem w ciaży. Najpierw szok a potem wielka radosć - niestety nie na długo. Druga była bardzo wyczekana i planowana, opbjawów też nie było ale test szybko mi powiedział ze bedzie dzidzia. Tak więc każda kobieta jest inna, niektóre mają objawy od poczatku, praktycznie od zapłodnienia a niektóre wcale. Jeśli chodzi o mdłosci to ja mialam je w 2 ciaży w 8 miesiacu i to wieczoram. Tak wiec wszystko jest możliwe, trzymam kciuki

izabela83 bardzo ogromne gratulacje!!! uwazaj teraz na was!!!

a wszstkim dziękuje za odpowiedzi:) u mnie bez zmian, @ nie ma, sluzik jest. i od wczoraj zaczeła bolec mnie jedna pier, tak z boku, głęboko i jakby siniak tam był ::),moze gdzies sie uderzyłam ::)??? a doponiedziałku jeszcze taaaak daleko!!!
ZARAZ IDE Z MAMCIĄ NA ZAKUPY TO ZAPOMNE NA CHWILE O TESTOWANIU

Dziekuje na razie nie zle.@ sie wreszcie skonczyla Jaednak ja jeste bardzo p[rzewrazliwiona i co pare minut latam sprawdzac czy oby wkladka jest czysta.Mysle jednak ze to juz koniec moich problemow i moge zaczac starania.

Izabela83 gratuluje serdecznie kruszynki pod serduszkiem.

Elżbietko, jak idziesz na zakupy to od razu zaopatrz sie w tescik i sie nie katuj juz kochana, szukaj tej drugiej rozwej kreseczki. My zreszta tez juz przezywamy i chcemy sie dowiedziec pieknej nowiny!!!

reklama
byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa golfiki i bluzeczke biała. tescik tez chciałam kupic, ale akurat tam gdzie byłam apteka zamknięta, no i nie kupiłam. jutro kupie i w pon rano testuje :). trzymajcie kciuki!!

Do góry