reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko trzymam kciuki z calej sily za poniedzialkowe testowanko. ;D ;D Mam nadzieje ze dolaczysz do nas ;)
Izabelko83 no to czas zalozyc watek LIPIEC 2006 ;D

Izabelko gratuluję :laugh: :laugh: :laugh:

magdalenkakol pisze:
Ja mialam takiego stracha ze pojde w poniedzialek do szpitala ze juz wyzdrowialam i od wczoraj nie plamie i nic mi nie dolega.Mam nadzieje ze to juz kobnniec mioich problemow i bede mogla spokojnie starac sie o dzidzie. :)
Magdalenko świetnie :) Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że już nic złego nie będzie się działo :) Spryciula jesteś - wymigałaś się od szpitala ;) Tak trzymać ;D

dzięki za wszystkie kciuki!!

a czy jest moze wsród nas zaciążona koietka, która nie miała zadnych objawów i była w ciązy?? jejku, jakja sie starsznei przejmuje tym!! ::) ::). jak ja mam wytrzymac do poniedziałku??;. nawet testu nie mam w domciu...

Elzbietko moja mama mowila mi ciagle ,ze tego sie nie czuje bo ona nic nie czula a 2 razy byla w ciazy ;) Dzisiaj moja kolezanka tez mowila,ze ona w ogole nic nie czula.Tak wiec nie przejmuj sie :)

Elżbietko moje objawy są bardzo podobne do tych o których Ty pisałaś. Nie mam podwyższonej temperatury, żadnych problemów z żołądkiem, nie chodzę też często "sikać", a wręcz przeciwnie mniej chodzę niż wtedy gdy w ciąży nie byłam :)
Objawy które u mnie występują: oczy mi się świecą bardziej niż zwykle, zawroty głowy, zmęczenie, bardzo dużo ziewam, mleczny śluz w dosć sporych ilościach, no i piersi mnie bolą :)
Trzymam za Ciebie kciuki :)
AneczkaK , Esia dzękuje :-*

reklama
Do góry