reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
magdalenkakol , nie wiem. jak by wyszedł test pozytywnie..................... to wtedy sei zapisze.
w sumei toja kazedgo dnai jestem u gina, ale jako współpracowniek. ale jak by co moaze mnie zbadac.
ale mam stracha!! ??? ??? ???

To ze Ty jestes codziennie u gina to ja wiem.Ale mnie interesowalo kiedy bedziesz jako pacjentka.To ze masz stracha to normalne.Ja mialam takiego stracha ze pojde w poniedzialek do szpitala ze juz wyzdrowialam i od wczoraj nie plamie i nic mi nie dolega.Mam nadzieje ze to juz kobnniec mioich problemow i bede mogla spokojnie starac sie o dzidzie. :)

Dziewczynki ja mam takie małe pytanko tak na chybcika.Byłam tak zalatana,ze zapomniałam,ze to dzisiaj wypada 14 dc no mi jak wstałam dziasiaj rano to czułam kłucie dosyć silne w prawym jajniku {wygląda to na owulacje}moje pytanie jest takie czy jest jakas szanasa w staraniu sie dzisiejszego wieczora skoro nie staralam sie wczoraj i przedwczoraj.JAk myslicie? ::)

Witam!
Pozdrawiam Was wszystkie. Trzymam za każdą kciuki :)
Zrobiłam sdziś test, wynik jest poztytywny :) :) :) :) ::)
TO CHYBA JEDEN Z PIĘKNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!
Test robiłam dwukrotnie (dwa różne testy) tak dla pewności i pokazały sie dwie bardzo wyraźne kreski.
Szczerze mówiąc to teraz czułam że jestem w ciąży. W poprzednich miesiącach nie miałam tego uczucia. Dodać muszę że nasz dzidziuś został poczęty w 6 rocznice naszego związku. Tak myślałam że ten dzień przyniesie nam szczęście... :)
Ojjjj jaka jestem szczęśliwa!!!!! Ile myśli w głowie, ile pytań???? Męża jeszcze nie ma w domu ma dziś egzamin, nie miałam się z kim podzielić tą cudowną wiadomością, więc wam to piszę moje kochane.
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!

reklama
Do góry