reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
GOSIA 2255! a ja wiem co ci jest- to jest alergia na prace haha Recepta jest tylko jedna - wiecej wolnego!!!

Witam wszystkie panie.
Mam pytanie po jakim czasie odczuwa się piwerwsze objawy bycia w ciąży i jakie one są.
Trzymam kciuki za wszystkie starające się . :) :)

witaj Mila, wiesz z tymi objawami to róznie bywa, ja w tym miesiącu już prawie byłam pewna, miałam wiele objawów a tu znów przyszła @!!!! także lepiej dać sbie czas poczekać kilka dni po spodziewanej @ i dopiero sprawdzic testem. Objawy ciązy sa bardzo podobne do objawów zbliżającej się @, więc im bardziej będziesz się obserwowac, tym więcej znajdziesz u siebie ;D ;D ;D ;D Czas to najlepszy objaw, nie ma @ to może będzie dzidziuś. Wejź w " starania" tam jest wątek " pierwsze objawy.." jest duzo na ten temat.

chodziło mi Mila, żebyś weszła na pierwsze strony tego wątku...tam jest najwięcej, bo przecież jesteś w dobrym wątku ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zula witam cię serdecznie dziękuję za zaineteresowanie. W niedzielę mieliśmy z mężem czas przytulania i to w samym centrum owulacji a teraz boli mnie cały dół brzucha dlatego pytam ale wydaje mi sie że to nie możliwe żeby to było od ciąży :) :)

reklama
Mila1 trudno powiedziec czy to moze byc juz objaw ciazowy, poczekaj troche az sie sytuacja rozwinie.Mnie brzuch zaczal bolec dopiero pare dni przed okresem bolaly i bola dalej piersi.Trzymam kciuki zeby to jednak byla zagniezdzajaca sie fasolinka ;)

Do góry