reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietko śluzu mam tak jak i ty fulll-i to takiego mlecznego ,czuję się jak przy owulacji bo tak mokro,ciągle biegam do kibelka sprawdzać czy to nie czasem @ mnie zalała a tu nie to tylko ,albo aż śluzik ::)

reklama
Lanuś , Elżbietka strasznie mocno trzymam kciuki- gdzieś czytałam na innym forum że listopad jets baaaardzoooo płodnym miesiącem. U nas też już co najmniej 4 dziewczyny czekają na test. :laugh:

hej dziewczynki!! no wiec u mnie nadal bez @ ;D ;D
chcialm dzisiaj kupic test, ale nie było mi po drodze do apteki ::) poczekam jeszcze kilka dni, ale na @ sie nie zanosi. czasmi tylko brzuszek pobolewa, ale to juz dłuższy czas, wiec do @ go nie przypisuje :)
a śluziku nie brakuje ::) ::). co prawda po wekeendowym basenowaniu troszke takie twarożkowa ta wydzielina, ale zaaplikuje lactovaginal i musi byc dobrze!!
czekam na fasolke!! LANA, u mnie to "dopiero" 35 dzień cyklu ::)

Margolis, trzymam kciuki za pozytywne testowanko!! a nie za wczesnie na tem tescik??wg suwaczka??

anusieńka ,AneczkaK i wszystkie kibicujące kobietki, dzięki za wsparcie!!

Elżbietko i Lano czekam na pozytywne wieści od Was to na pewno fasoleczki są. Elżbietko a napisz jak tam problemy zdrowotne u ciebie miałaś już robione dodatkowe badania?

reklama
w piątek miałam rezonans robiony, i w piątek maja byc wyniki. mam nadzieje zewszystko bedzie ok. jeszcze musze sie zapisac na badanie oczu. no i hormonki pierwszej fazy cyklu, tylko jak na razie druga mi sie nie kończy...

Do góry