reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej Elzbietko, ja tez trzymam piachy! A z tym siusianiem to wiesz co, ja musze sie przyznac ze zawsze siusiam bardzo czesto. MOj pecherz jest chyba wielkosci ziarnka grochu haha, nie wyobrazam sobie co to bedzie w ciazy!!!

Witam:)
Elżbietko- bardzo sie cieszę, zę @ u Ciebie brak- oby oczywiscie to fasolka spowodowała;)!!!!Kiedy testujesz?:)

Elżbietko, mam nadzieje, ze ci sie uda w tym miesiacu. Tyle biedulko juz przeszlas, naczekalas sie, musisz byc wreszcie w ciazy. Sciskam kciuki!!!

Esia, zdawaj relacje z pobytu u gina. Takie brazowawe plamienia ja mam zawsze na kilka dni przed @.

Witajcie!
Elzbietko trzymam kciuki.Mam nadzieje ze mala fasoleczka jest juz w Tobie. :laugh: :laugh: :laugh:
EsiaTy skocz do gina. mnie tak sie zaczynalo a teraz juz trwa przeszlo mesiac.Mialam dzisiaj isc do szpitala ale nie mam co zrobic z corka i po rozmowach z mezem postanowilam ze pojde w poniedzialek .W moim przypadku to dzien w ta czy w ta to juz chyba nie robi roznicy.

Elżbietko musi być dzidziulka u Ciebie!!! Zrób niedługo teścik. Trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciuki!!!!
A mnie dziś pierwszy raz wyszła gruba druga krecha na teściku owulacyjnym ;D Robiłam testy co któryś cykl, ale zawsze około dnia owulacji ta druga krtecha się pojawiała ale była blada a dziś śliczna, zupełnie taka jak kontrolna :)
Więc wieczorkiem się bierzemy z mężulkiem do roboty ;) Wczoraj wieczorkiem też było przytulanko ;D Może wreszcie nam się uda.

Dziękuję wszystkim za wsparcie po rozmowach z mężem zdecydowaliśmy się na drugie dziecko może jestem już w ciąży ale tego dowiem się na 100% za pare dni. Mąż jest bardzo uradowany tym że to właśnie taką decyzję podjęłam a co będzie dalej to życie pokarze. jeszcze raz bardzo dziękuję
;) ;) ;)

Ciesze sie Elzbietko ze dalej bez @ zyjesz ;) jesli chodzi o objawy to chce cie troche pocieszyc otoz moja mama podczas ciazy nie maiala zadnych objawow na poczatku. Nic ja nie bolalo ,nie mdlilo wiec ajk ja sie nakrecalam , ze to moze dzidzia bo mnie dziwnie boli brzuch i piersi to mowila ciagle , ze napewno dostane okres bo w ciazy nic nie boli ato co mam to objawy zblizajacego sie okresu ;D Wiec nie zawsze musza byc szczegolne objawy Wiec TRZYMAM KCIUKI Elzbietko Lanus i Zula

Elżbietko! Mam wielką nadzieję, że Ci się udało i mi też. Ja testuję jutro i mam nadzieję, że to już będzie ostatni raz, czego i Tobie z całego serca życzę! :)

reklama
ojeju takie wspaniałe wieści z rana czytam Elżbietko tak bardzo się ciesze ,że @ ani widu ani słychu -huraaa!!!!! tak bardzo Ci kibicuje od samego poczatku -to napewno ......... ;D ;D ;D własnie to o czym wszystkie starające marzą -hi hi-u mnie nadal zero @ a to już dziś 45 dzień cyklu -dobre sobie ::) ;Dja równiez nie mam takich jakichś specjalnych objawów ,cycuchy nie bolą nic a nic ,małe były,i małe sa nadal ;Dtyle ,że ten śluzik i nieraz mnie mdli ale jak już pisałam to może być od żołądka ::) ;D Elżbietko trzymam mocno ;D

Do góry