reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:) :) :) Witaj To-La !!! Życzę z całego serca zafosolkowania.
Ja , mam małego doła - nic mnie dzisiaj nie cieszy. Jutro ma być @ - oby nie przyszła .Nawet w tajemnicy kupiłam teścik ,gdyby się spóżnił ( chcę zrobić niespodziankę meżulkowi - oby się udało.).
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny !!!!!!!

reklama
Nadi życze powodzeniu w testowaniu!!!!!!!!!!! :) Mój teścik zakupiony trzy miesiące temu leży schowany w szafce i czeka na odpowiednią pore ale mam nadzieje,że długo już nie będzie musiałam tam leżeć bezczynnie i czekać-i w końcu pójdzie w ruch i pokaże mi dwie upragnione piękne czrwone kreski :),może pomoże mi w tym luteina którą zaczełam brać od kilku dni ::) :)

:) :) :) Mam pytanko. Jak myślicie, czy jazda tranwajem(pasażerki tego środka lokomocji wiedzą jak to jest) może zaszkodzić fasolce ? Lano kochana życzę sukcesów w zafasolkowaniu !!!!! Słyszałam ,że Luteina jest  w tym skuteczna .Powodzenia ! :-*

Nadi z tego co ja się orientuję to nigdy nie słyszałam aby jakikolwiek środek lokomocji mógl zaszkodzić fasoluni ,oczywiscie jeśli kobieta jest na podtrzymaniu ,bo ma ciąże zagrożąną i automatycznie ma zalecone leżenie to w ym przypadku może zaszkodzic każdy wstrząs w danym pojeżdzie ,bo wiadomo jakie mamy drogi dziura na dziurze same koleiny itp. Co doluteiny to czytałam na kilku watkach ,ze faktycznie pomogła dziewczyną zajśc w ciąże mam nadzieje,że i mi w tym pomoże i to już w krótce i nie będe musiała długo czekać na rezultaty.Nie napalam się ,że już po pierwszym cyklu zażywania jej zajde ,jestem cierpliwa ale fajnie by było :)

Alek tak luteine przepisał mi lekarz gin bo go poprosiłam i zapytałam ,czy może mi ten lek pomóc w zajściu w ciąże POWIEDZIAŁ,ŻE MOŻE POMÓC NIE TYLKO W ZAJŚCIU ALE I W UREGULOWANIU CYKLI A TAKŻE W LEPSZEJ OWULACJI-TO JEST HORMON O NAZWIE PROGESTERON,KTÓRY POMAGA RÓWNIEZ W PODTRZYMANIU ZAGROŻONEJ CIĄŻY.Luteina to to samo co duphaston tyle ,że to Polski odpowiednik i o wiele tańszy.

Lano ! zawarta w Luteinie syntetyczna postać progesteronu ( którego poziom zwiększa się w czasie ciąży ) pomaga w zagnieżdzeniu i utrzymaniu ciąży ( gdy jest zagrożona).Brałam Luteinę w czasie poprzedniej ciąży.
  Wiem ,że zdecydowanie jest lepsza przyjmowana dopochwowo.
Alek to hormon . Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji -wpisz to hasło w wyszukiwarce.

reklama
Nadi ja to wszystko wiem tez brałam w pierwszej ciąży jak i przed nia tylko że duphaston a to to samo.Ja własnie biore dopochwowo dwa razy dziennie po jednej tabletce.Mam nadzieje ,że mi pomoże :)

Do góry