reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mam już wyniki. Jestem piekielnia zła.
Nigdy nie chorowałam na toxo, więc nie mam przeciwciał.
Teraz muszę się pilnować.
Nie podoba mi się to :mad:

w ogóle wzbudziłam zdziwienie wśród ludzi moim niezadowoleniem, bo nie wiedzieli na co się badałam.
Jak powiedziałam panu laborantowi że szkoda, że nie chorowałam bo teraz nie musiałabym tak uważać to sie na mnie dziwnie popatrzyli i się spytali czy czasem nie chcę się zamienić na wyniki z nimi ;)

Alek na pewno wyniki będą dobre. Ja jutro rano idę na badania mam taką listę :) nawet na tarczycę i na toxo też ;D

Agutek nie martw się będzie dobrze :) ważne, że masz informacje i teraz jesteś świadoma, że nie chorowałaś więc tylko w przypadku kontktów ze zwierzakami i z surowym mięsem będziesz troszkę bardziej ostrożna niż pozostali :)

No własnie mam świniaka w domu... ale skoro do tej pory nie zachorowalam to chyba znaczy, ze nie jest nosicielem nie?
A mięsko chyba będę w rękawiczkach przygotowywać ? ::)

Agutek tak wbrew pozorom nie tak łatwo się zarazić toxo, więc spokojnie..będzie dobrze :) no może troszkę bardziej uważaj niż zwykle ;)
Moniołek , axxa mam nadzieję, że Wam się lepiej uda z tymi badaniami niż mi..

reklama
Do góry