reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

AXXA MOJA DZIEWUSZKA TO TAKIE POŁĄCZENIE :angel: >:D-oczywiście ciągle wymaga zainteresowania i straszny z niej pieszczoszek  :laugh:-ale tak to zazwyczaj jest z dziewuszkami   ;)-a teraz jest właśnie w przedszkolu i na dodatek zaczeła mi podkaszliwać dobrze ,że jutro już ma wolne ,bo boje sie aby się nie rozłożyła.

reklama
Wczoraj był w odwiedzinach u mnie dwólatek po wyjściu mojej koleżanki o mało się nie poryczałam. Mały nie chciał zejść z moich kolan i do tego tak się wtulał słuchajcie koszmar najgorsze przeżycie LANA super, że masz córcie :) ja też chce dzidzi

Moniolek zobaczysz ,że juz w krótce i Ty bedziesz trzymac woje maleństwo na kolankach i tulić w ramionach :) -życze Ci tego skarbie z całego serduszka :)

LANA ja to wszystko wiem i tak na co dzień optymistycznie podchodzę do starań no bo są bardzo przyjemne ;) ale wiesz w takich sytuacjach psychika mi siada niestety :( Wiem, że wkrótce tylko ja od dwóch lat przesuwam to wkrótce o kolejny miesiąc - no już dobrze wyżaliłam sie i teraz koniec z takim nastawieniem nowy miesiąc nowe starania :)

Lana ja była m dzisiaj z moją 4 letnią coreczką u lekarza kaszle nono stop ja już nie dawałam w nocy rady..zapisał Tussipect, Diphergan i kropelki do nosa poza tym zaleciła 2*dziennie po łyżecce soku z cebuli... No boję się, że się mogę od niej zarazić..a nie wiem co kobieta w ciązy może zażywać za leki...
Moniolek - wszystko będzie dobrze...

Tak sobie ostatnio czytam o wspomaganiu płodności - i natknęłam się na info nt. wpływu witamin. I teraz mam pytanie: czy aby zacząć brać np. wit.A czy E to wcześniej trzeba zdiagnozować ich niedobory? Czy po prostu można łykać? A jeśli tak, to co możnaby brać (przy niedoborach progesteronu) i w jakich ilościach? Bo ja już głupieję od tych wszystkich danych... ::)

Nemezis... help... :-[

reklama
Olu K. możesz wszystko do ssania, możesz jeśli będzie gorączka i infekcja bakteryjna Bioparox w sprayu a jak wirusowa to i tak antybiotyk nie pomaga - tylko sok z malin, dużo herbaty z cytryną i siedzenie w domu

Do góry