reklama
Cześć Dziewczyny!! Lilith i OlaK piękne te wasze teściki, od razu robi sie cieplej na serduszku jak sie tak człowiek napatrzy!!!! Kochane dziewczynki zaczynamy kolejny piękny miesiąc starań, ja już dziś zaczynam starania o aniołka!!! Będzie super jak będziemy lipcowymi mamami!!!! Ciepło i fajnie!!!! Trzymam kciuki za Nas wszystkie!! Uda sie na pewno!!!! Przesyłam dziś od rana pozytywną energie!!!! :laugh: W sumie to nie wiem skąd mam taki dobry humor??? Pogoda beznadziejna!!!!
LANA
Fanka BB :)
Liszka i tak trzymać,jesteś przykładem dla wszystkich starających się -nie poddawać sie i cieszyć staraniami ,przecież przytulanka są takie miłe :-pogoda fakt beznadzieja a ja też mam dobry chumorek niedługo owu i właśnie od wczoraj zaczełam brać Luteine -może mi pomoże aby dzidzia szybciej zagościła w moim brzuszku : -a tak jeśli chodzi o miesiące to ja sześć lat temu zaszłam w ciążulke własnie jesienią w listopadzie a urodziłam w sierpniu -ciepluchno i wogóle superowo :
Dziewczyny mam jeszcze małe pytanko, czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć jaki wpływ ma na zafasolkowanie olej z wiesiołka, bo gdzieś na tym forum wyczytałam że ma. Zaopatrzyłam się w niego niezwłocznie tylko nie wiem tak na prwde po co??? :-*
LANA
Fanka BB :)
Tak na recepte to jest polski odpowiednik duphastonu czyli progesteron ,który pomaga w owulacji i utrzymaniu ciąży w razie zagrożenia poronieniem .Duphaston kosztuje około 60 zł.a luteina 3,20 są to tabl.pod językowe ale ja biore jak większość dziewczyn dopochwowo bo są również same dopochwowe ale są o wiele ,wiele droższe
No to ładnie! Ja jak miałam 16 lat to brałam duphaston na wywołanie okresu i po to żeby mi się okres uregulował, i wtedy gin powiedziała mi że mam brak progesteronu w którejś tam fazie cyklu i że będzie mi ciężko zajść w ciąże. Tylko że jak sie potem okazało ta "miła" pani mówiła tak wszystkim, ale nie wiem KURCZE może powinnam zapytać swojej gin czy mam brać ten duphaston albo luteine?? Co prawda dopiero rozpoczynam starania, ale nie wiem, może już na początku powinnam się czymś wspomagać??? ???
reklama
S
Sol
Gość
Rusałko- tak sobie napisałam. Nie pojawiam się na forum, bo mam grypę. Piszę okazjonalnie od siostry gdzie zajmuję się też chorą siostrzenicą, która ma dzisiaj 2 urodziny Bardzo źle się czuję i szczerze mówiąc to nie zanosi się na to, żebym robiła teścik w ciągu najbliższych kilku miesięcy, dlatego będę starała się was śledzić, ale nie wiem jak często będę was odwiedzać.
Gratuluję wszystkim które ostatnio zafasolkowały i trzymam kciuki za te które chcą zafasolkować!
Buziaczki dla wszystkich a w szczególności: LILITH, Lana i Elżbietka z Izabelką
A tak wogóle to podjęłam się tłumaczenia stron internetowych - pierwsza na ruszt pójdzie lilypie a potem zobaczymy
Gratuluję wszystkim które ostatnio zafasolkowały i trzymam kciuki za te które chcą zafasolkować!
Buziaczki dla wszystkich a w szczególności: LILITH, Lana i Elżbietka z Izabelką
A tak wogóle to podjęłam się tłumaczenia stron internetowych - pierwsza na ruszt pójdzie lilypie a potem zobaczymy