reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lilith nawet nie wiesz jak się ucieszyłam na widok zdjęcia - przepiękne maleńtwo i jakie ogromne :) nareszcie co pozytywnego. Lilith Ty dbaj o Was i niech wszystko wkoło Was rozpieszczają :) przecudowny widok

Liszka witaj serdecznie na forum. Nadi ja chyba się z Toba już witałam, ale nie zaszkodzi powtórzyć :)

Sol nie martw się wszystko kiedyś każdej z nas się ułoży potrzeba tylko czasu :)

reklama
Lilith jaka prześliczna żabeńka :):):) Milutko mi się zrobiło gdy ją zobaczyłam - jest przepiękna... Wielkie dzięki za te zdjęcia :)

popatrzcie troszke przerobilam ale jak sie przyjrzy to cudnie widac!nawet moze sie wydac ze rysy noska oczek itd widac:) niesamowite!

usg4aasliczne5tt.jpg

Lilith tak fajnie już u Ciebie widać Twoje Dziciątko - zazdroszczę Ci , że to już prawie 10 tc , ja daleko jestem w tyle zaczynam 5 tc i dopiero 13-10 wybieram się do lekarza...Jak myślisz jest wówczas szansa " coś" podpatrzyć? A serduszko kiedy zaczyna bić? Pozdrwiam ;)

Ola serduszko to roznie....niby w 5.5 tygodniu bije ale roznie to widac!ja widzialam dopiero teraz w 9 tygodniu :)bo wczesniej niebylo fasolki widac tylko pecherzyk sam:)
niechce mi sie wyliczac ale jak ty dokladnie masz teraz? 4 tydzien i ile dni?chodzi mi o suwaczek:)

to sluchaj to sie liczy tak: jak masz 4 tyg i iles dni to juz jest 5 tydzien!!!bo skonczylas juz 4 tydzien i leca dni kolejnego tygodnia czyli 5!! i za niedlugo zaczynasz 6 tydzien! tak wiec na usg bedziesz jak dzidzia bedzie troszke starsza niz myslisz!:)bo jakos7/8 tydzien:)

w mamach podalam fajna stronke tylko teraz sie cos wiesza i niemoge zajrzec...bo policzylabym ci dokladnie jak to wypada:) ale wiesz lepiej sie nie nastawiac bo moja fasolka i tak byla mniejsza niz powinna byc!:)

Lilith gdzie w mamach , w majowych? Mam problem bo obiecałam dziewczyną wkleić mój teścik a nie potrafię a Ty taka weteranka jesteś w wklejaniu..pomóż proszę

reklama
http://imageshack.us
wchodzisz tu wybierasz zdjecie dajesz host it

potem kopiujesz link o nazwie:  Direct link to image

i wchodzisz tu dajesz odpowiedz i robisz tak:

bez spacji!!!:)ja musialam dac bo wtedy bys nie widziala:)

Do góry