reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Większość dziewczyn chwali sobie test Quick View (taki z ślicznym dzidziusiem w ręczniku). Ja pierwszą ciążę też nim "wykryłam" :)

reklama
Nemezis :laugh: do uslyszenia w lipcowych staraniach :laugh: ile razy trzeba powtorzyc test zeby byc absolutnie pewnym , dwa razy wystarczy?

pewnie dla wiekszosci z was to o co pytam wydaje sie przynajmniej zabawne.... :laugh:
dla mnie samej w pewnym sensie jest , nigdy nie robilam testu bo zawsze odpowiedzialnie podchodzilam do tych spraw i nigdy nie musialam w niepewnosci robic testu ..... za to teraz az cala drrze z podniecenia na sama mysl o tym .....choc obiecalam sobie ze nie bede niczego oczekiwac i zabardzo sie nie nastawiac ...juz nie moge sie doczekac :laugh:

Czy to normalne że czuję jak mój brzuch "puchnie" pobolewa prawa strona i mam jakieś mokre przeźroczyste upławy?????????? Czy to się szybko zbliża @ :-[

Dziewczyny ja będę testować pojutrze i nie mogę sie już doczekać choć nie nastawiam sie na maksa bo może znowu sie rozczaruje :(
Mam do Was pytanko,troche głupie ,ale jeszcze nigdy nie robiłam badań z krwi na ciążę.Zawsze robiłam tylko tymi testami z apteki więć chciałam się Was zapytać jak nazywa się ten test z krwi{chodzi o to,ze jak pójde do laboratorium to jak mam nazwać to badanie-ma jakąś fachową nazwe?}
Ala ;D

reklama
Do góry