reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nemezis okropne jest to co piszesz.Mysle ze wiaze sie to z tym ze jest brak miejsc pracy .Chca aby jak najwiecej z Was zrezygnowalo. Bo nietety bedziecie konkurencja dla tych starszych.Nie zawsze lepszych.Bo oni jada czesto na opiniach.
Trzymaj sie cieplutko i nie przejmuj tak wszystkim.A Bialystok to dosc ladne miasto mam tam rodzinke.

reklama
Ciesze sie ze o mnie pamietacie!bo ja caly czas mysle co u was i jak starania!!!:):)caly czas czytam co piszecie i moze nie zawsze odpisuje bo ograniczam siedzenie na kompie to jestem z wami!!!

Moniolek no pewnie ze mozemy sie spotkac!!ale fajnie!! a jak bedzie super jak przyjedziesz z brzuszkiem!!!!:):):) ojej!!!:):) ja mieszkam na slonecznym wiesz gdzie to jest?

Nemezis, ja myślę że wszędzie na medycynie jest podobnie, nie tylko w Białymstoku studenci chodzą chorzy na zajęcia, w Kraku to samo, najgorzej chyba to jak trzeba iść z gorączką na pediatrię i uważać żeby nie pozarażać ciężko chorych dzieciaczków

dzisiaj sie czuje dobrze, mzoe tylko zgaga lekko dokucza, ale wczoraj na noc wzięłąm Ranigast 150mg, a i tak piecze. fakt. troszke mniej. i tylko przez chwile było mi niedobrze, ale juz jest oki. wlasnei najdlam sie pysznego salami, wcale nie na kanapce ;D

reklama
Elzbietko tak bym chciala zeby lekarz u Ciebie wybadal Malenka fasolke.
Madziujka a Ty co za bzdury gadasz.Co ma do Ciebie przyjsc.??Przeciez to pora a poza tym nie przyjdzie tak jak i u mnie.Bedziemy za tydzien testowac.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Do góry