reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietko -o rany  :o jakie fajowe ciążowe objawy-trzymam mocno ,tak bym bardzo się cieszyła ,żeby Ci się udało !!!!!!!!!! Teżtakie chcę ::) ;D

reklama
Hej, robiłam rano test, I krecha, tempka spadła o jedną kreskę, piersi bolą, że budziłam się w nocy. Jak do poniedziałku nie dostanę @ to w poniedziałek robię betę. Jest mi smutno i źle :( Zmieniłam suwaczek do 37 dni, bo inaczej pokazywał, że jestem w 1 dc.

Majeczko-jeszcze nic straconego!!!
Elżbietko-trzymam kciukaski-fasoleczka będzie miała kohaną mamusie!!:)
Madziujka-za Ciebie równiez-i pozostałeLana-musi sie udac!Ines i Tobie!!!(i mnie:)
Nemezis-witam Cie w naszym gronie i zyczę by spełnily ci sie równiez Twoje marzenia!!
Lilith--kazda o Tobie zawsze pamięta!!:)zaglądam co raz do majówek-podczytuję sobie.No, ale poki co -tu moje miejsce:/
Elle-GRATULUJĘ!!!

Nemezis witaj w naszym gronie.

Dziewczyny mam zgryza nie bylo mnie dwa dni, bo cholernie się nakręciłam ale sama nie wiem. Od początku przedwczoraj robiłam test owu wyszedł taki bladziutki temp. 36.5 wczoraj też zrobiłam test wyszedł bardzo bardzo wyraźny temp. 36.7 dzisiaj temp. 36.7 cholera nie wiem czy miałam owu czy nie, ale coś suchutko było tak więc nie wiem czy ten test to skutek brania CLO - ech takie życie - czy któraś miała podobną sytuację?

Lilith ja też o Tobie pamietam w środę byłam w Bielsku mieszka tam moja chrzestna na ul. Miluszewskich i pomyślałam sobie, ze fajnie byłoby się spotkać następnym razem.

Macie rację dziś dzień pod psem. Mam niechęć do wszelkiej roboty a obiecałam sobie zdać egzamin z chirurgii do końca września. Wczorajsze bóle trochę się zmniejszyły, teraz czuję głównie macicę i jajniki. Mój mąż nie wierzy, że mogłabym być w ciąży. Bo jak to tak po pierwszej próbie?? Jego zwątpienie powoli zaczyna się i mi udzielać. Ech! Świat jest taki szary.

Wiesz co Nemezis cholernie Ci zazdroszczę tej medycyny i podziwiam zarazem. Od małego marzyłam o tym ale życie się inaczej potoczyło. Pozdrawiam :)

reklama
oj, nie ma czego zazdrościć. Gdybym mogła cofnąć czas to na pewno poszłabym na SWPS na psychologię kliniczną. Jednak skoro czasu cofnąć się nie da, to już jakoś dokończę ten jeden rok, który mi został i będę starała się iść na psychiatrię. Zawód i studia są super tylko że nie w Polsce. Tutaj obserwujemy totalne przeładowanie materiału głupstwami, a potem brak miejsc pracy. :( Te studia przypłaciłam zdrowiem, chociaż może to wina miasta, bo tu - w Białymstoku, chodzi głównie o to, żeby młodszego poniżyć, udupić, a nie żeby wykształcić przyszłą kadrę. Na mojej akademii najmniej liczy się człowiek, student nie może zachorować, chodzimy na uczelnię często z gorączką 39-40 i zakażamy pacjentów. Nikt studentek nie ostrzega że za chwilę wprowadzi je do sali z chorobą zakaźną. A przecież któraś może być w ciąży i ma prawo wiedzieć i nie wejść. Ale kogo to obchodzi. Tak więc nie wiem czy jest czego zazdrościć...

Do góry