reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietka pisze:
oj chyba nie...
dzis dopiero 13 dzień cyklu...

Elzbietko nie mow tak, wiesz ze wszystko moze sie poprzesowac i mozesz miec fasolke...czasem tak bywa.
Nasze organizmy sa rozne i robia nam zarty...wiec....mam nadzieje ze fasolka jest z toba...zycze ci tego z calego serca

Zapowiada sie fasolka u Elżbietki ale był było fajowo!!!!!!!!!!!!!! Tak z zaskoczenia w srodku cyklu!
Trzymam kciuki!
Witaj Nemezis ja tez jestem poczatkująca ale na tym forum jest fajowooooooooooooooo!

Witaj Nemezis...po pierwsze powiem ci po wlasnym doswiadczeniu ze nierobi sie testu przed @ !!!!!!! bo moze dac falszywie dodatni wynik!! pamietajmy ze okolo 50 % kobiet w sposob naturalny porania i nawet o tym niewie!!!!tak wiec radze zatestowac najlepiej 3 dnipospozniajacej sie @ !!

DZiękuję za radę, będę /nie/cierpliwie czekać :laugh:. Pozdrawiam. Właśnie opowiedziałam mojej ginekolog o tym co się ze mną dzieje. Powiedziała że to MOŻE być ciąża. Więc czekam, już odrobinę radośniej. Pozdrawiam!

nie zle was przeczytałam myslałam ze chodzi wam ogólnie nawet jak ktos poronił !! sorki zła interpretacja moja zaczełam starania ;D ;D ;D moze was jeszcze dogonie ;D ;Dpozdrawiam a ty patrycja jak sie masz??? mam nadzieje ze wszystko oki ;D ;D

Jutro jak bedziesz zdab relacje na gg!!a tak wogole to duzo mozna przeczytac w mamach majowych:) a ty dolanczaj do nas szybciutko!!

Dziewczynki dołączam sie jakby co z wami na to testowanko bo niby @ powinnam mieć tak około 20 ,09 ale ostatnio coś sie spużnia to maksymalnie czekam do 25,09- i jeśli nie przyjdzie wstręciucha @ to teścik idzie w ruch-hi hi hi ::) ;D

reklama
Nemezis-witaj serdecznie w naszym gronie-fajnie ,że do nas dołączyłas i życzę szybkiego zafasolkowania ;D

Do góry