reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no, u mnie ciągle nic. zazwyczaj przed @ plamiłam leciutko. nic. wkurzam sie tylko bo ostatnio dostałam 29 dc. zawsze mam 28 (od paru lat). a dziś ten 28. i dziewczyny taaaaaaaaaaaaak mi się dłuży ten 28 dzień:))) kurde wolałabym wiedzieć, jutro idę na wesele. głupio tak siedzieć i sie zastanawiać, jestem czy nie jestem: pić czy nie pić? bo już wcześniej też widziałam różne objawy u siebie, a potem sie złościłam, że sobie wmawiam a takie imprezy mnie omineły no ;). jedyny poważny nazwijmy to "pseudoobjaw" to te bolące piersi od 2 tygodni.
i faktycznie: testy ciążowe powinny być za darmo! albo za złotówkę! :)

Aniu Alek ma racje zatestuj rano i bedziesz wiedziala.A tak w oole udanej zabawy.
No prosze ile to jutro wesel.Rusalka sie bawi Ania tez. Ile bedzie pozniej fasolek .

Testujcie dziewczęta:)-ja tak za tydzien:) ]
-u mnie teraz jedno jest pewne, albo mnie przewiało..infekcja..albo dzidziuś-.-Boli juz od ponad tyg dołem krzyż..jajniki..i promieniuje to w dół...a do tego śluzik białawy..no i -jakbym w srodku spuchla...ten ból krzyża prawie wcael nie ustępuje..i lewego jajnika-Tego to sobie na 100% nie wmówiłam-mam nadzieję, ze się nie przeziebiłam!

a dzis to przegięcie..aż stać na nogach nie mogę..tak boli kręgosłup i jajniki gł lewy.
Idę połozyć się spac-Dobrej Nocki!

No wlasnie...mnie tez od wczoraj bola plecki...niewiem czy to normalne...tak na dole mnie bola jakbym caly czas siedziala...i mam bole w dole brzucha...martwie sie cos...:(
czekam jutro na wyniki testowania dziewczyny:)

reklama
Do góry