reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
wiesz Elzbietko ale nie kazda kobietka ma objawy!!niektore dlugo sa w ciazy bo nawet maja @ !! wiec i moze tak bedzie w twoim przypadku!

Elzbietko z tymi objawami to jest roznie.Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych do @ jdopiero jak zatestowalam tydzien po terminie to sie dowiedzialam ze jestem zafasolkowana.Ale oprocz tego ze nie bylo @ to nic inneego nie mialam.Dopiero 1,5 tygodia poterminie tak mnie wzielo na mdlosci i wymioty ze do 4 miesiaca wymiotowalam.Kilka razy dziennie.

reklama
Ojej biedaku..to się namęczyłaś..ale faktycznie że z tymi objawami to podobno jest róznie, moja koleżanka jest w 26 tygodniu i oprócz tego że jej biust urósł nie ma żadnych objawów- no trochę częściej siusia, ale poza tym nic!!

Do góry