reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

wiesz aniu-i tak masz szzcescie-ja jestem w anglii a tu tesciki wychodza 60zl!!!
no i ostatnio musialam 2 robic-bo pierwszy w ogole nie wyszedl!!!
no a na drugim wyszlo ze negativ!!!
ale co tam koszty-grunt by wychodzil oczekiwany wynik....

reklama
Hej dziewczyny:) Trzymam za Was wszystkie kciuki, za siebie też choć szanse swoje w tym miesiącu oceniam jako bardzo małe....Jak czytam o tych wszystkich objawach to też u siebie niektóre odnajduję ale wiem że to tak zawsze - w tamtym miesiącu tez odnajdywalam a potem @.

Pewnie się powtórzę ale mam pytanie do zaciążonych lub poinformowanych "z pierwszej ręki" - kiedy i jak dlugo mialyscie/mialy plamienie implantacyjne?
A mężusia to chyba dziś sprawdze;) ubawilam sę przy tym wątku ale myślę że coś w tym jest...Ostatnio też mi się tak wydawalo - stwierdzilam że mam widocznie obniżoną szyjkę macicy ale teraz zadaję sobie pytanie - dlaczego? Powinna się obniżać w dni płodne...

ja tez sie boje testowac...choc jestem juz prawie w 100% przekonana!! a zgagi to ja tez nigdy nie mam!tylko na dzidzi!i jak w szpitalu bylam po jakis lekach co mi tam dawali!! a to jest takie cos ze cie piecze w przelyku i nizej...wkazdym razie inaczej wytlumaczyc ie umiem...:(:(

tez bym chciala by byly darmowe!mowia ze malo dzieci a testy takie drogie!!:)

Ja kupowalam na allegro zestaw - 6 owulacyjnych i jeden ciążowy i to chyba kolo 30 zl kosztowalo - tanio w porownaniu z apteka (sorry za brak polskich znakow ale mamy nowego kompa i cos jest niezainstalowane i nie wszystkie polskie dzialaja...)
chyba też będę jutro rano testować, chyba że @ będzie....

Objawy to moga byc zmylne...ale zdaje sie na mezyka bo on mniej emocjonalnie do tego podchodzi wie kiedy cos sobie wymyslam:):):)

A u mnie to mój widzi we wszystkim objawy a ja staram się na odwrót bo się boję zawieść... ale on od razu - jak tylko nie daj boże zjem kiszonego ogórka:) - a zawsze je lubilam i mialam na nie smaka;)
No i wlasnie też sie obawiam że mogą być zmylne - bo nie wiadomo co na @ a co nie...

reklama
papa!!
a co do objawow to napewno normalnie nie masz wszystkich!mnie nigdy tak piersi nie bolaly!!itd! wiec to duzy plus!:) oj testuj testuj!!

Do góry