reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej dziewczynki!!!
zrobilam test-niestety negatywny :-( szkoda....
no wiem-tez widzialam w morrisonie-ale nie pracuje juz w miescie gdzie bylby morrison i za bilet w dwie strony musialabym zaplacic 6 funtow i wyszloby drozej niz tutaj!!!
Jak wasze testy???

reklama
Ja nie testuje...czekam jeszcze mam i przeczucie ze to fasolka ale i tez ze @ przyjdzie wiec nie zapeszam....zreszta nawet jak @ przyjdzie to i tak mialam sobie ten miesiac odpuscic wiec placzu nie bedzie!!

no coz....
dalej boli z prawej strony brzuszk-tak jakby byla tam jakas mala gruszka czy sliwka!!!
ciezsza ta strona po prostu jest-czuje to szczegolnie jak siedze!!!!
niedobrze tez troche,glowka boli itd....
oby to tylko nie bylo cos powaznego...

wiesz-tak bardzo chcialam byc przez ostatni rok w ciazy-ze teraz chyba mam urojona!!!
nie, ale na powaznie-to musze sie przejsc zaraz po powrocie...
tak dla pewnosci i spokoju sumienia...

reklama
Do góry