reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
O cholera! No tak, tam jest bardzo drogo... To już rozumiem, czemu czekasz na ranek - w Polsce bym poleciała od razu po drugi i zrobiła jeszcze wieczorem, najwyżej by nie wykazał - ale za taką kasę...

aga ciekawa > a gdzie kupowałaś ten swój test za 10 funtów? bo ja będąc w Anglii w markecie Morrison najtańszy widziałam za trochę ponad 5 funtów, choć i takie opakowanie za 15 funtów w którym były 3 testy też widziałam :/ dlatego nie kupiłam bo wolałam w Polsce to zrobić, zresztą wtedy na moje testowanie było za wcześnie...

A mnie dzisiaj zaczęły mocno boleć piersi, a najbardziej tak po bokoch - mam nadzieję że to na ciążę a nie na okres bo gdyby ten miał przyjść to byłby w poniedziałek - wtorek...
poza tym zjadłam dzisiaj parę ciastek i mało nie zwymiotowałam, już leciałam do toalety ale tylko tak mnie "podnosiło" Jejku... mam nadzieję że to na fasolkę ... bo temperaturę ciała też mam podniesioną - 37,1 st.

Pozdrawiam was wszystkie, czytam i czytam ten topic i nie mopge się nadziwić jak on szybko idzie do przodu bo niedawno tu przyszłam i pierwszy wpis miałam chyba na jkiejś 21 stronie :)

Gosiu!!ja tez trzymam kciuki!!mi tez sie chyba spoznia bo zazwyczaj mam rano lub w nocy...ale to jakby co dopiero 1 dzien!:) ale ja juz sie nie czuje ciazowo bo wczesniej tak bylo!:)

reklama
aga_ciekawa pisze:
no zrobie!!!
tylko wiesz ile tu test kosztuje!!!
10£ !!!! niezle zdzieraja pieniazki z biednych niepewnych kobietek!!

jej- drogi- ja domyślałam się, ze tak będzie i jak jechałam do Angli to z dwoma testami w plecaku:):)

Aga, Gocha-trzymam kciuki!

Do góry