reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
MISIAQ napewno niedlugo zobaczysz :)

LILITH no wiem tylko ze u niego to jest tak ze jak ma zly dzien i mniejsza ochote to wystarczy ze go pocaluje a on juz ja spowrotem ma i nastroj tez u mnie o niedziala zabardzo:)

Magdalenko swieta racja!!!!
Misia ty pewnie tez juz niedlugo poczujesz!!! a czkawke juz czujecie??

Malinko jakbym mojego widziala...a ja potrzebuje tez na codzien przytulenia pocalowania i wogole milosci!!

wiem ze dosc czesto mozna poczuc czkawke wlasnie!!ale tak czytalam wiec jak to jest naprawde nie wiem!

No tak to jest z nami!i to nie ze mnie czule ale potrzebujemy glebszych podzcow!!koles to przez samo patrzenie sie podnieca...a przeciez my kobitki tez niektore jestesmy wzrokocami :)

Dziewczyny powiedzcie kiedy miałyście pierwsze objawy ? Bo ja z moim synusiem nie iedziałam w ogóle że jestem w ciązy nic mi nie było. A teraz od kilku dni starsznie źle się czuję jest mi niedobrze nawet przy kolacji, ciągle mi się chce spać i sikam co 15 minut

LILITH no wlasnie to ja chyba do wzorkowcow nie naleze bo musze czuc :) a moja maz no coz wystarczy glebszy pocalunek albo zwykle patrzenia jak sie ubierma przebieram itp

reklama
Do góry