reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Niestety test wyszedł negatywnie :-( Miałam jeszcze nadzieję, że może za wcześnie go zrobiłam. Ale zobaczyłam krew na podpasce, więc pewnie @ przylezie :angry: Co prawda tylko krople pomieszaną ze śluzem, ale się pewnie dziś rozkręci.. Smutno mi bardzo :( Ale dołączę do wątku dla starających się.. A Wam wszystkim życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki :*

hej:) mam smieszne zdjecie:)) tak wyglada moj 3 miesieczny szkrab po jedzeniu:)

2957cee.jpg

hej:) mam smieszne zdjecie:)) tak wyglada moj 3 miesieczny szkrab po jedzeniu:)

2957cee.jpg

Fajnie ;)

Kochane, kuje mnie z prawej strony od wczoraj.. Nie byloby to dziwne gdyby nie fakt, ze nie mam tam jajnika.. Moze wyrostek??? :( Kochane, wczoraj chyba mialam owulacje.. Mozliwe to? @ mialam 9 maja! Co prawda okres trwal jakies 3-4 dni, i az do 15 maja caly czas kochalismy sie z finalem we mnie.. Owu miala mi wypadac 19-20 maj.. Mam cykle 24-25 dniowe.. Ale bez przesady by owu byla 2-3 dni wczesniej.. Co myslicie?

a u mnie takie objawy:

@ spóźnia się już 11 dni
boli mnie krzyż
cały czas ćmi mnie brzuch tak jak na spodziewaną @
pić mi się chce jak cholera cały czas
duszno mi strasznie (szczególnie wieczorem)
mam temperaturę 37,5

ale ani biust mnie nie boli, ani mi się węch nie wyostrzył..

i co?:) boję się zrobić test, bo pewnie znów zobaczę 1 kreseczkę..i pomimo,że nie staram się o dziecko, wiem,że będzie mi smutno...zawsze jest...

reklama
ja juz bym robiła na twoim miejscu
a ja jutro wybieram sie do gin kolezanka mi poleciła leczył ja na niepłodnosc ponoc powaznie podchodzi do wszystkich spraw a wole poznac opinie innego lekarza choc na moja nie narzekam ale oststnio po opowiesciach kolezanek z pracy cos straciłam zuanie troche

Do góry