reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
Hej!
Długo się nie odzywałam, ale przytłaczają mnie moje dodatkowe kilogramy i ledwo co się toczę.
Veronica jak radzi sobie młoda mama? Niedługo będę zasięgać u Ciebie dobrych rad.
Kamia jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję dzielna mamuśku!
Poziomki słoneczka są prześliczne, życzę Ci dużej wytrwałości, a raczej podwójnej.
nie chcę się chwalic, ale radzę sobie coraz lepiej)
a nie ma sprawy, pytaj o co tylko chcesz)
Aniaa_87
LILITH jestem w 25dc. Ost. cykl trwał 28 (najkrócej), a tak to miałam przeważnie 32-34.. W 14 dniu strasznie bolał mnie jajnik jak na owu, dlatego coś czuję, że ten cykl też może być krótki.. No nic.. Trzeba przeczekać jeszcze 2 dni.. Dam znać jaki wynik będzie, ale jakby co to trzymajcie kciuki
Trzymam trzymam oczywiście
Jakbyś wiedziała dokładnie ile dni masz fl to łatwiej byłoby wyznaczyć kiedy można robić teścik Ale już teraz i tak 2 dni w tą czy w tamtą jakoś wyczekasz.
I pamiętaj, że jeśli by kreseczek II nie było, nie wolno się załamywać.
Jakbyś wiedziała dokładnie ile dni masz fl to łatwiej byłoby wyznaczyć kiedy można robić teścik Ale już teraz i tak 2 dni w tą czy w tamtą jakoś wyczekasz.
I pamiętaj, że jeśli by kreseczek II nie było, nie wolno się załamywać.
kwiatuszekq20
słyszałyscie o takich tabl castagnus?
lilith nie było zle z nami ale auto masakra duzo by opowiadac
lilith nie było zle z nami ale auto masakra duzo by opowiadac
Aga, LILITH, nie wiem dokładnie jaka jest "zasada działania" tabletek anty przy torbieli, ale wchłania się ona lub pęka właśnie w trakcie @. U mnie było to przy drugiej @. Czułam wtedy mocny ból jajnika i miałam @ trwająca z 10 dni, więc podejrzewam, że wtedy pękła. Myślę, że Agi gin dobrze kombinuje, że chce jej wywołać @, ale wtedy powinien jej zrobic usg, żeby sprawdzić, czy torbiel zniknęła. Jeśli nie to dac tabletki anty.
A Anty nie są też po to by wyregulować cykl? Agusia ciągle dostaję tą lutkę i nic się po niej nie zmienia z tego co widzę, to trochę śmiesznę faszerować ją tym samym lekiem w koło tylko po to by wywołać @ a resztę zostawić samemu sobie
Agusia8426
Dzisiaj dostałam @ po 70 dniach
reklama
Aniaa_87
A ja coś czuję, że @ przylezie :-( Piersi prawie w ogóle już nie bolą, za to coraz bardziej pobolewa podbrzusze.. Oby jednak wstrętna @ nie przylazła