reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Poopowiadaj nam coś :)
Co wzięłaś do szpitala, co było niepotrzebne a czego może zabrakło.... Co używacie itd.... No wiesz tak praktycznego coś :)

jak lezalam na patologii to pytalam co musze wziac ze soba :) powiedzieli ze tylko mokre chusteczki do pupy i pampersy bo szpital nie ma swoich. ubranka dla dziecka mieli swoje ale ja wzielam moje bo tak jakos lepiej :)

szczerze przyznam ze wyprobowalam juz kilka kosmetykow do pielegnacji maluszka i najbardziej jestem zadowolona z zestawu Hipp'a. jest bardzo delikatny, ladnie pachnie!
warto kupic Oscenisept do przemywania pempuszka malucha kiedy ma jeszcze tego kikuta. bardzo pomaga. wszystko sie ladnie goi.
no i ja tez kupilam sobie masc na bolace sutki bo maly tak ciagnie mocno ze mialamm strupki i tez bardzo pomaga. najlepiej kupic w aptece. te sa najlepsze:)
aha i pamietajcie ! wazne jest miec SUDOCREM zeby smarowac cala pupe bąbla po kazdym przewijaniu zeby sie nie robily odparzenia:-D

jak Cie traktowali lekarze ,juz mialas wizyte poloznej?

ogolnie lekarze byli wporzadku. polozne tez super. jedna mialam taka fajna ze co 10 minut przychodzila i sprawdzala czy sobie ze wszystkim rade:) byla naprawde super. taka mlodziutka i strasznie pomocna!

owszem, polozna juz u mnie byla. pierwszy raz w poniedzialek na wizyte zeby obejrzec maluszka i mnie i wypelnic rozne dane zeby zalozyc karte malemu w przychodni. dzis byla drugi raz sciagnac mi szwy, sprawdzic stan macicy czy dobrze wszystko sie goi no i ogladala maluszka jeszcze :)
ogolnie mam super polozna. duzo mi powiedziala bo mialam troche watpliwosci. nastepny raz przyjdzie we wtrek zeby mi powiedziec o rozych badaniach na ktore musze isc z malym i o szczepieniach mi powie co jaki i kiedy :)
no i wiem ze jeszcze lekarz przyjdzie w nastepnym tygodniu zeby zbadac mnie i synka:) no i wypisze skierowanie na usg bioderek malucha bo to sie robi okolo 3 tyg zycia :)

no to chyba wszystko :) jak cos to pytajcie :)

hej laseczki :)
Melduje sie po wczorajszej wizycie a wiec dzidzius wazy 324g otwieralo buzke,wiercilo sie a co do plci lekarz stwierdzil ze jak to ujał "coś dynka" czyli bedzie synek:) potwierdzimy na kolejnej 24,03 dokladnie:)z reszta wszystko ok ruchliwe jest, narzady wyksztalcone prawidlowo,glowka tez ok takze cieszymy sie bardzo:)

anulka GRATULUJE SYNKA:-):-):-):-):-):-) i ciesze sie ze wszytsko jest ok:-):-):-):-)
veronica to fajnie, ze mały zdrowo rosnie, oby tak dalej:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry