reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A wdupiłam egzamin i mam doła!
nie sikałam, kładłam chłopca spać, biedny taki, gorączkę ma 38,6! znowu jestem dr quinn!

reklama
jaga bo sie posikam ze smiechu:D z tej dr quinn a co do egzaminu to zdasz w 2 terminie nie dołuj sie kochana szkoda życia na wkurzanie sie na szkołe.... :*
mowie ci to ja ciocia kora:D

ojj to nei tak łatwo, dużo by gadać :////
jestem dr quinn już jakiś czas, mój sally bidula z gorączką, zatoki mu nie dają żyć, więc ja robię za matkę żonę i kochankę i staram się mu życie umilić hehehe :)

reklama
dzisisaj skopiuje z innego watku, bo nie chce mi sie pisac i ogolnie do D***

u mnie dooooopa, nawet nie chce mi sie pisac
nie jade do koszalina, nie mam stypendium, ani promotora, ani tematu, a za tydzien musze sie w dziekanacie rozliczyc...
w poniedzialek umowilam sie z moim bylym promotorem (mgr) moze przygarnie kropka....

a tak zmieniajac temat, nadal nie mam @.... a to juz 38 lub 39 dc..... martwie sie.... :(

Do góry