reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kamia- haha do rozładunku! :)

ja dziś leżę w łóżku-żeby się wygrzać.... bo inaczej marnie się widzę na tym wyjeździe...

U mnie dziś skok-ale myślę, ze to chyba nie owu jeszcze-tylko wina choroby....

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki!
Co tam u was słychować?
Witaj Dotka będzie nam bardzo miło jak do nas również dołączysz.
Katty ja zupełnie rozumiem Twojego, bo korzonki są fatalne, mnie to łapie przynajmniej raz na pół roku. :-(
A ja dziś mam zamiar kupić sobie nowy stanik bo w żaden już się nie mieszczę. Kamia a czy ty już zakupiłaś jakieś spodnie ciążowe? Ostatnio tak się martwiłam brakiem brzucha, że tak mnie teraz wydęło, że ho ho.

hej laseczki:) ja dzis rekord pobilam do 10,15 spalam nie wierze hehe i dalej bym spala ale niestety mala kolezanki musze sie opiekowac bo chora znowu szok w sumie od wrzesnia jest na lekach...lekarka powiedziala ze chyba z medycyny zrezygnuje bo juz nie wie jak z nia postepowac..

wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla starajacych sie :):):)

:-) teraz to już się zacznie:-) ja kupiłam dość wcześnie bo wcześniej byłam chudzina i moje spodnie były tak wąskie że jak tylko trochę mi brzuchol wyszedł to już zapinałam się z trudem i stwierdziłam że nie ma co maluszka tam dusić a poza tym ja też się męczyłam;-) kupiłam w grudniu na allegro, nie inwestowałam w nie dużo bo stwierdziłam, ze na parę miesięcy nie ma sensu i dobrze zrobiłam bo już powoli w brzuchu się nie mieszcze tzn guma zaczyna mi się odznaczać i zamiast fajnie zakrywać cały brzuszek to już wychodzi w połowie:-D a w domu i tak śmigam w legginsach i dresach:-)

Witam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie:) Jestem na forum po raz pierwszy ale bardzo chciałabym z Wami zostać:) Bardzo chciałabym być juz mamusią i możliwe, że teraz się to udało, chociaż robiony wczoraj test tego nie potwierdził ale...od prawie 1,5 tyg. bolą mnie piersi inaczej niż zawsze przed spodziewaną @, dodatkowo są większe, pełniejsze i twarde, @ spóźnia się juz 5 dzień. Bardzo często biegam siusiu w sumie tak jest juz od kilku dni, śluz mlecznobiały...nie wiem czemu ale byłam pewna, że test pokaże upragnione 2 kreski, a tu nic...

Witajcie dziewczyny wpadłam nawypuszczać juz nie wymiotnych chłopackich fluidków. Ja juz we własnym m. Jeszcze sporo roboty zostało ale miło jest i mieszkanie nas ciepło przyjeło. Czuję się jakbyśmy mieszkali tu zawsze. Ustąpiły tez , chociaz nie do końca objawy 1 trymestru. Mdłości mam tylko rano tzn. jeden spawik. Siusiam tez mniej a zapachy sa mniej dokuczliwe. Została awersja do mięsa i okropne zmęczenie a dołaczyła zgaga.Brzucholek mi pomału rośnie czego i wam kochane zyczę~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie i witam nową koleżankę selene - zrob jutro kolejny test z rana zaraz, trzymam &&& oby to bylo to

Do góry