reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej
To i ja sie ujawnie.
Od jakiegos czasu was podpatruje, na watek trafilam przypadkiem .trzy miesiace temu odstawilam tabletki anty i sie zaczely u mnie jakies dziwne bolesci ,tak wiec przeszperalam internet i juz wiem ze to byly bole owulacyjne.Najlepsze jest to ze biorac tabletki przez okolo 2 lata co miesiac latalam po test ciazowy bo wiecznie wydawalo mi sie ze objawy ciazy jakies widze( mysle ze dodatkowym bodzcem do moich odczuc bylo ogladanie " Nie wiedzialam ze jesetem w ciazy" ;-) ).
W tym cyklu wzielam sie porzadnie za mierzenie temp. itp i wiem ze dni plodne przypadaly mi na 2 stycznia tak wiec miesiaczke powinnam dostac wczoraj ale jakos nie przyszla ,co dziwne w tym miesiacu nie mam zadnych objawow ciazowych ani boli przedmiesiaczkowych( tak jak co miesiac), wiec nie wiem co o tym myslec.Po test nie ide bo sie boje ze znowu sie rozczaruje.Tak wiec czekam,ne wiem na co ale czekam.
Milagro

Hello:-)
Widzę że pojawiły się nowe oczekujące na dzidzię dziewczyny. Witajcie.
Ja chciałam zameldować że w dalszym ciągu @ nie mam. Wczoraj miałam bóle jak na okres i byłam pewna że najpóźniej dzis dostanę. Jak narazie cisza... Bardzo proszę WAs o porządne kopniaki na otrzeźwienie bo mimo wczorajszego negatywnego testu mam jeszcze nadzieję....

nikitka, ja na razie trzymam &&&&&&&&&&&&&&& kopniaka na razie nie dostaniesz, bo jak jeszcze fasoli zaszkodze ...:confused: cierpliwosci kochana :*

anulka &&&&&&&&&&&& daj znac jak wizyta

mononoke a teraz jak bedziesz maruszic, to sie do ciebie pofatyguje i wlosy pod pachami Ci powyrywam ;-)

kahaka :*

agusia, a moze te twoje gwalty przyniosly porzadany efekt :-p

witam nowe staraczki

a mnie bucika sciagneli, ciekawe, co terac bede wciagac :-p

buziaki dla wszystkich

kahaka- kochana jak się czujesz?
anulka- trzymam kciuki &
nikita- za Ciebie również! Póki nie ma @ jest nadzieja :D

jutro idę na rozmowę w sprawie pracy.... ale coś czuję, że to może być jakiś pic na wodę bo jest napisane: "Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i osiąganych rezultatów" Czyli nie ma stałej pensji... ale pójdę-co mi tam :)

Ostatnia edycja:
reklama
faszystowski SEX to jest to :-D mam bandaze elastyczne, wezme kija od szczotki i do przodu ;-)
gipsa wzielam na pamiatke, jakby mi sie zatesknilo, to wsadze go sobie na troche

kahaka <foch> nie masz czasu ze mnia rozmawiac, a na forum siedzisz. juz mnie nie kochasz...

mamaffia, martuska a co u Was? nie chce mi sie nadrabiac ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry