reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czekolada zjedzona ale tylko troche, bo na diecie jestem

o seksie moge zaapomniec, chyba, ze se kochanka znajde ;-)

Katty przy gwalcie nie pytasz swojej ofiary czy ma ochote :D

Poziomki ale mama juz wie ;((((( Dowiedziala sie jak ponad 2 lata temu znalazla u mnie w szafie kremowy gorset z podwiazkami i obok tego stroj wyuzdanej mikolajki :D

Agusia przestan mierzyc ta tempke tylko bierz go no .... jak sam chce to tym bardziej :D

reklama
poziomki-specjalnie dla Ciebie zmieniłam avatar :)

ja trochę odżyłam.... w czwartek wyjeżdżam z teściami... a jakoś sobota-niedziela będzie owu :( więc w tym cyklu raczej nic nie zdziałamy...

czesc moje kochane:*:*:*:* tęskniłam baaaaardzo:* na chwile dorwalam kompa wiec pisze...
nadal mi niedobrze i krwawienie nie ustało (plamienia 4 tyg;/ )
maly spac nie chce i rozrabia:D po mamusi temperamencik ma:D:p

czy któraś miałamoże silne zaburzenia hormonalne???\

Basia powiedziałam sobie że będę mu zawsze ulegać, ale boje się że jemu się znudzi tak ciągle. I powiedzmy za miesiąc albo 2 będzie to robił mechanicznie bez uczucia:-(

martusia to zgwalc go gdzies w krzakach na spacerze :D

mamaFFia wspolczuje tych zaburzen i mam nadzieje ze po tych tabletkach anty ktore Ci przepisala ginek wszystko sie unormuje, wyjma Ci ta zakichana spirale i bedziecie juz mogli sie starac o bobaska :) trzymam za Ciebie mocno kciuki &&&&&&&

eeeee jak jest seks to jest goraco :D Zreszta u Was jeszcze jest snieg? Bo u nas juz nie ma i 10 stopni jest ;p No nie marudz, to byl przyklad, przeciez nie bedziecie 24h na dobe sami, wyslijcie tesciow na jakis romantyczny wieczor do restauracji a sami .... :D

cześć babeczki:)

NIKITA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA JUTRZEJSZE TESTOWANKO-II kresek życzę:))

pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowane [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

basia- u nas jest śnieg... a zresztą jedziemy w góry, a tam na pewno jest śnieg... A wycieczka jest zorganizowana-i generalnie mamy zaplanowany cały wyjazd i zapowiada się, że całe dnie będziemy wszyscy razem... a wieczorami też jest jakiś wyjazd na imprezę integracyjną, potem na coś tam jeszcze.... no ale okaże się na miejscu....

reklama
katty ehhehe ale sie usmialam:-D. Znajdz se kochanka, nalezy ci sie hahahahahhah!!!!! Odstawilas sie a on nic.... dobre.... Ale pamietaj, ze moj raz mial zakwasy w moja owulke, od tego czasu juz sie nie odwazyl miec zakwasow, taki dym zrobilam!!!!
agusia
ja nadal utrzymuje ze na tym twoim wykresie owulki nie widac ale sie tym nie przejmuj przez te dwa cykle, tak jak mowilam. A za twojego sie bierz, jak ma ochote, nie grymaz, niech sie rozsmakuje w seksie, bo jak juz ci sie cykle ureguluja, i bedziesz miala owulki, to bedziesz musiala sie bzykac czesto!!!

Do góry