reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cze lasencje:-D
Mój M ma różnie czasami nie moge się od niego odczepić a bywało że raz w miesiącu coś było.:confused:
Może to wiek czy co??

Kahaka nie przemęczaj się:****

Mononoke nie gratulowałam udanej wizyty;-) I proszę mi tu nie jojczeć bo ja w 6ntyg widziałam tylko pęcherzyk:tak:

Bede sobie mowic co chce :D Jak sobie ponarzekam to moze mi sie zrobi lepiej. Nie moge sie doczekac wynikow bety... a na wyniki musze poczekac jeszcze jeden dzien dluzej bo robilam w sumie 7 badan i na jakies jedno trzeba dluzej czekac wiec odbior wszystkich 7 bedzie dopiero we wtorek:/ Ale obiecuje ze jak beta bedzie piekna to juz nie bede marudzic :D

poziomki jak sie czujesz?

poziomki, nie przemęczam się, nie ruszyłam palcem dziś.
Basia, nastawiaj się pozytywnie, a nie jęczysz bez powodu. Betę masz piękną, więc koniec czarnowidztwa.

stara beta moze byc, ale nie wiem co wyjdzie na nowej .... co ja na to poradze ze mi w glowie siedzi brak zarodka w pecherzyku ? co mi z samego domku jak nie wiadomo czy tam jest lokator?

Dzieńdobry po długim niebycie. :happy2:
Kahaka - miło cię widzieć. Wielki buziak dla ciebie:surprised:
Ja nastawiam się jutro na testowanko. Pink-test zakupiony. Mam nadzieję,że @ mnie nie uprzedzi i zdążę go użyć. Ostatnio, nawet nie miałam okazji potestować bo @ przychodziła przed czasem.:baffled:
Objawów ciążowych, jakichś szczególnych nie mam. Bolą mnie piersi, ale przed okresem też bolą. Więc to nie jest żadnym wyznacznikiem. Dziś tylko jak stałam w kolejce w sklepie, ogarnęła mnie taka słabość i przypomniało mi się to uczucie z pierwszej ciąży, że też tak miałam. I tylko dlatego poszłam odrazu do apteki po teścik :) No zobaczymy. Nie nastawiam się na nic.
Biegnę gotować rosołek, bo niedługo mój szanowny małżon przychodzi z pracy. To niech chociaz porządnie zje. :)
Mononoke -spkojnie. Będzie wszystko oki. Chociaż ja cię doskonale rozumiem, bo sama też bym pewnie panikowała.

U mnie zarodka nie było widać a okazało się ze są 2:-D

Ale ja Wam powiem że (pewnie to głupie) położyła bym się pod wszystkimi możliwymi urządzeniami do porodu żeby mieć pewność że jest ok:dry:

czuje się jak w 9 miesiącu

Basia, bo sugerujesz się tym, co było u mnie. I stąd te głupie myśli.

Raczej tym co bylo we wrzesniu, mimo ze stwierdzilam ostatnio ze to byla ciaza biochemiczna,,, w koncu nikt jej wtedy nie widzial :/

Nikita ciesze sie ze jutro testujesz! Życze powodzenia i przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i tez mase ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :p

poziomki bo dzwigasz 2x wiecej i odczuwasz wszystko 2x mocniej:) Nie martw sie, bedzie dobrze:*

Ale mnie cyce bola, normalnie niech mi je ktos utnie bo zaraz zwariuje :/ A sutki to zaraz beda zajmowaly pol powierzchni cycow, tak sie skubane rozrosly... no i ta temperatura... ja juz chyba wole mdlosci (ktorych juz nota bene w ogole nie odczuwam:/)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry