reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

GOCHNA zrob test z kawi albo jutro rano normalny test mozliwe ze w moczu bylo zamale ztezenie HCG

: karisiatylko sie nie zalamuj bo to nic nie da przejdzie @ to znowu do roboty

reklama
Gochna, rano z reguły jest niższa, a po południiu zmienia się jest wyższa, za chwile może być niższa ponieważ na temperaturę działa nawet stres, czy samo chodzenie, wykonywanie jakicvhkolwiek czynności. Juz po wstaniu z łóżka możesz mieć inną temeraturę niż jak mierzyłaś zaraz po otworzeniu oczu.

Jaguś i Magdalenkakol -GRATULACJEEEEE!!!!!  ;D-łapiemy fluidki ciążowe ,łapiemy ;D ;D ;D  Gochna-nie denerwuj się zrób teścik ponownie z porannego moczu ,lub z krwi w labolatorium i po godzinie masz wynik-trzymam mocno kciuki za dwie kreski  :)

tylko właśnie o to chodzi ze z porannego moczu robilam przed wczoraj i wyszła gruba czerwona krecha potwierdzająca ciążę a teraz wyszło wgłębienie bez koloru i dlatego jestem taka zdezorientowana...
pójdę jutro do innej apteki i kupię inny test niż te co robiłam bo drugi dostałam taki sam jak pierwszy bo innych nie mieli i zrobię test w niedzielę rano... ufff... będę się 'testować" co drugi dzień... nieźle... ;)

Malinka tak to własnie ze mną jest ,że muszę mieć już ,zaraz   ::) -jedynie do czego nauczyłam się cierpliwości to czekanie na @ i kiedy się spużnia daje jej tylko 5 dni a pużniej to idzie w ruch teścik-ale tej cierpliwości do tego nauczyłam się niedawno.W sytuacji takiej jak jest Gochna jednak bym nie wyrobiła i odrazu jutro rano o 5,00-teścik  ;D

kurde, chyba jednak dzisiaj jeszcze pójde bo cały czas o tym myśle... a jak kupie jutro to dopiero będzie mnie korciło... dobra, zbiorę się i pojdę :)

reklama
Do góry