reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
A u mnie też czerwone :) i bardzo się rzuca!! i niech to będzie dla nas kochane takie samospełniające się proroctwo :)
wrzesień już za pasem.. ;)

Witajcie:)- własnie zaczytałam sie - czy dzieci widza ducha..ufff..odpłynełam na jakiś czas- tak pochłonęła mnie ta lektura tu na BB..
asmodis -ja tam też widzę na czerwono:)

Kotki! jestescie kochane i bardzo dziekuje za gratulacje!!! suwaczek wstawie zaraz w srode jak tylko bede po wizycie u mojej gin bo poki co to nawet nie wiem kiedy mialoby byc rozwiazanie dokladnie:) przesylam Wam mnostwo fluidkow i do pracy kochane bocki same nie zalatwia wszystkiego ;)

Witajcie dziewczyny. Ja tez mam nadzieje ze juz mam fasolke.Test jeszcze tego nie potwierdzil, ale mam wyzsz niz zwykle temp., mndli mnie rano i jakos tak czuje.Jest to dopiero 6 dzien po owu .Mysle ze bedzie ok. Pozdrawiam

hej dziewcyznki ja dopiero wstalam wiem wiem len ze mnie :p

JAGUS powodzenia u gina

magdalenkakol cos mi sie wydaje ze to dzidzia poczkeaj kilka dni i zrob drugi test

magdalenkakol - witaj! trzymam kciuki, ja jestem 7 dni o owulacji, ale nawet nie myślę o teście, nie chcę się "nakręcać" obiecasłam to sobie. Też dziwnie się czuję, ale wypieram z siebie myśli, że to "fasolka", wystarczy że mój mąż mi ciągle gada, że coś mu się wydaje, że..... A ja wolę się miło zaskoczyć, niż przykro rozczarować.......

reklama
cześć dziewczynki :) kupiłam drugi test, zrobię go za jakąś godzinkę może trochę więcej - jak mi się siku zachce ;) i mam nadzieję ze ponownie zobaczę II kreski... dam znać oczywiście jak poszło :)

trzymam kciuki za te co się starają :) jestem z Wami myślami... :)

acha, mam pytanie - czy wiecie w którym tygodniu ginekolog jest w stanie potwierdzić ciążę? ale nie badaniem usg tylko takim normalnym?

Do góry