reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Gochna -widzę ,że i Ty jednak należysz do grona niecierpliwych jak i my   ;D  -trzymam mocno skarbie za pozytywny wynik

Mam już następny test :) tym razem jest to PRE-TEST i mam nadzieję że jutro rano zobaczę II śliczne kreseczki bo jak nie to się chyba pogrążę w rozpaczy... Pozdrawiam!

Gochna pisze:
Mam już następny test :) tym razem jest to PRE-TEST i mam nadzieję że jutro rano zobaczę II śliczne kreseczki bo jak nie to się chyba pogrążę w rozpaczy... Pozdrawiam!

ja trzymam kciuki z calych sil :)
czekam na dobre wiadomosci :)

A ja jakoś dziwnie się ostatnio czuję :) mam nudności, ale tłumaczę to sobie wyjazdem, nie chce mi się wogóle jeść i strasznie piersi mnie bolą :( Dziwne objawy jak na owulacje :) Bo w ciąży nie jestem, wczoraj teścik robiłam i niestety I krecha tylko była :( A za A za 8 godzin wyjeżdżam :) Chyba kogoś zabiję, jak będzie mi tak nad uchem jęczał :) mam pytanie- ile sie siedzi za zabojstwo z premedytacją ukochanej osoby :) ?

Gochna trzymam kciuki. Ja dzisij robila i nic a nastepny zrobie w poniedzialek jak nic nie wyjdzie to sie wsciekne. Chociaz to dopiero pierwsza proba.Ale w poniedzialek to juz musi cos byc. ;) ;)

reklama
Do góry