reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witaj RUSALKA fajnie ze wrocilas,mam nadzieje ze milo spedzilas czas?Nie martw sie moze w tym miesiacu sie uda trzymam za nas wszystkie starajoace sie o FASOLKI kciuki ;D
hi,hi,,hi,z meza moze teraz wygladze troche,aby dal z siebie wszystko!!!!!
pzdr

reklama
witajcie. mam pytanko jesli chodzi o pierwsze objawy. wiem, ze objawem ciazy moga byc bolace, powiekszone piersi. wiem tez, ze sutki ciemnieja, wiec moje pytanie jest takie...po jakim czasie kolor sutkow sie zmienia?

ja mam jeszcze tydzien do wizyty u mojej gin. juz sie nie moge doczekac. poki co utrzymuja sie u mnie objawy ksiazkowe. rano zaraz kibelek i wiadomo, potem mdli mnie pol dnia, leze i ledwie zyje, na szczescie bole jajnikow na razie mi nie dokuczaja. pozdrawiam Was serdecznie. ide sobie pozdychac bo mi nie dobrze:)

Witam!
ja mialam dostac@ 7.08.i jeszcze nic che juz robic test ale jeszcze wole poczekac z objawow jak narazie zadne........mam nadzieje ze tym razem sie udalo....... ;)

Madziujka najlepiej aby mieć 100% pewności ,że wyszedł o.k-to w dniu spodziewanej @ lub zaraz po terminie @,a kiedy masz termin @?

reklama
Witam dziewczyny! jestem tu nowa a to moj pierwszy tutaj post. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :)
przeczytałam cały ten topik "od deski do deski" i chciałabym się z Wami czymś podzielić. Mam nadzieję ze napiszę to w miarę zrozumiale ;)

W poniedziałek wróciłam z Anglii od mojego chłopaka, staraliśmy się o dzidzię choć myslałam że może już "nie zskoczy" bo byłam po owulacji... dostałam okres, tzn. jakby okres bo było go trochę mniej a krew była jasnoczerwona i dostałam go po równo 28dniach co mnie zdziwiło bo zawsze wystarczał wyjazd nad nasze polskie morze a mnie okres spóźniał się potem o tydzień :/
piersi urosły mi przed tym "okresem" ale potem sie wcale nie zmniejszyły :) nadal są większe, boli mnie podbrzusze, w pochwie mam podwyższoną temperaturę a wczoraj robiłam test i obok kreski kontrolnej pojawiła się II baaardzo gruba kreska czerwona. Cieszę się jak nie wiem co ale moj chłopak namawia mnie żebym zrobiła jeszcze jeden test bo ta znajoma z Anglii nagadała mu że test się moze mylić bo ona kiedyś robiła 3 i wszystkie 3 wyszłe inne...(a on tak się cieszył jak mu napisałam że powiedział wszystkim w pracy - czyli jakieś 80osób- że bedzie tatusiem:) ) kurcze, martwie sie tym... sama nie wiem co o tym myśleć... Miałam iść teraz w piątek do ginekologa ale myślę żeby jeszcze trochę poczekać bo przeciez żaden ginekolog nie wykryje 3-tygodniowej ciąży.... Co Wy o tym sądzice???

Do góry