reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Pierwszego dnia okresu mialam straszne bóle jak zwykle u mnie to jeden dzien wyjety z zycia. Kolejne dni były wydaje mi sie jak z wykle.ale mialam chyba o jeden dzien krotszy okres..

reklama
czesc elzbietko mam pytanko gdzie sie podział post "objawy zafasolowania" długo mnie tu nie było a teraz jak weszłam to szok!!!!!!! nie ma mojego ulubionego postu ratuj :( :( :( :( :(

pchełka10.05 pisze:
czesc elzbietko mam pytanko gdzie sie podział post "objawy zafasolowania" długo mnie tu nie było a teraz jak weszłam to szok!!!!!!! nie ma mojego ulubionego postu ratuj :( :( :( :( :(
Pchełko - ten wątek nadal jest, tylko spadł na drugą stronę ;)

czesc kamilko u mnie po staremu przestaje myslec opsesyjnie o dzidzi wiec zagladam tu zadziej ale nie zapomniałam o was moje kochane !!!!! kamilko powiedz mi jak mam wejsc w post "objawy zafasolkowania" bo nic nie czaje ze"spadł na druga strone" ;D ;D ;D ;D

Rewelacja!! moim zdaniem powinnas isc do gina!bo dziwne jest to wczesniejsze krwawienie!Moze to bylo implantacyjne?Idz szybko do gina moze powinnas porobic jakies badania!

pchełka10.05 , musisz przejsc na nastepną stronę wątku STARAJMY SIE (na dole są numerki), klikasz na wybarany i otwiera sie poprzednia strona!
dziewczynny, mam prosbę!! zanim załozycie nowy watek, zerknijcie czy juz go nie ma!!! bo sstrasznei dużo wątków nam sie anrobiło, i dużo sie powtarza.

bb0do.jpg

bardzo ci serdecznie dziekuje elzbietko na ciebie zawsze mozna liczyc juz sie pogubiłam tworza sie nowe watki te same które juz sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam asia

reklama
Do góry