reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

super!!!ja mam 17 dzien cyklu na 25-26...wiec jakbym szla za 2 dni to moze juz cos wykaze...dziekuje ci raz jeszcze bardzo!!!wielkie buziaki!!!!

reklama
AXXXA-ja mam podobne objawy jak ty bez ciąży-tak więdz też nie rozpoznam zbyt wczesnej ciąży,no chyba że nie dostane @-to jedyny objaw no i ewentualne wymioty bo to mi się nie zdaża-a senność baaardzo często bo jak i Ty mam niskie ciśnienie zawroty głowy raczej nie ale mdłości i mulenie w żołądku baaardzo często zgaga też się nie stety zdaża-choć żadko ::)

właśnie-teścik zawsze można zrobić-choć ja ostatnio przestałam to praktykować,nie chcę się rozczarować kolejny raz jak ujrze jedną wredną kreche    :mad:  i wole czekać na również wredną @    :mad:  no chyba ,że zadługo się niepokazuje wtedy czas na teścik  ;D

dziewczyny, a jak to jest z intuicja??
pomijajac wszystkie objawy i spozniajace sie @, czy ktoras z was wiedziala od razu ze jest w ciazy w momencie zaplodnienia??  ::)

Ja tak mialam w tej ostatniej sytuacji...ale nie bylo to w chwili zaplodnienia tylko chyba 2-3 dni po owulacji:) teraz znow tak mam i faktycznie...:) a tak to kiedys czesto miewalam objawy...ale przeczucia nigdy!

a ja staram sie jak najmniej o tym myśleć bo jak tylko zacznę że to może fasolka to w momencie pojawiają
sie u mnie te wszystkie charakterystyczne znaki....
alew jak tu nie myśleć.... o fasolce? ;)

reklama
A jaki byl ten okres??bo jak to bylo tylko plamienie i krotsze niz zwykle to powinnas isc do ginekologa bo czasem kobiety w ciazy tak maja!

Do góry