reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wrocił wieczorem czyli o polnocy prawie nawet nie slyszalam a o 6 juz szedł dalej do pracy maja duzo zamowien a dzis jak przyjdzie to ja akurat bede wychodzic do ginka przed wczoraj był sexik ale watpie ze zolniezyki przetrwały choc mam taka nadzieje w sercu

reklama
Witam się :)
Ale tu pustki ..
Dziś mam dzień lenia, muszę tylko iść do sklepu, trochę porządków i to wszystko :)
Co tam u was??

Martusia, co z tym 28 dni, bo mnie nie akceptowałaś :(

Lilith-nie logowałam się od wtedy... wykresu jeszcze nie ma bo nie mierzyłam jeszcze temp.... Od jutra zacznę-dziś jak zadzwonił budzik wzięłam termometr i zasnęłam z nim w ręku ;)

Ja lenia nie mam, pięknie świeci słoneczko tylko powietrze takie chłodnawe, zimowe juz jest. Po prostu chcę sobie odpocząć bo od zeszłego tygodnia ciągle coś robie od rana do nocy, jeden taki dzień mi nie zaszkodzi, szczególnie, że wiele już zrobiłam :)

Martusia a już jesteś po @ ?? Bo wcześniej nie mierz :)

Cześć!
Martusia, to uzupełnij na wykresie, że 1-4 dc to @.
LILITH, zaglądałaś do mnie? Zerknij i zobacz, czy te temperatury (dzisiejsza i wczorajsza) to już wzrostowe?

Ja mam kupę prasowania, więc spadam :-D

Poszłam do Ciebie się zameldować bo nei widziałam tego postu. Ale idę zaś. Ja zamieściłam u Siebie linka do mojego wykresu, nawet się nie napalam, zawsze jest ładnie a potem spadek :D Ważne że jest skok i umiem określić dzień owulacji.

Wiecie, tak się zastanawiałam, wydaje im się, że u mnie może być problem z zajściem przez tą cc która miałam i mam po tym pewnie jakieś zrosty, skoro na żywca mnie pociachali to na pewno uszkodzili .. więc nie mam już złudzeń :)

reklama
Poszłam do Ciebie się zameldować bo nei widziałam tego postu. Ale idę zaś. Ja zamieściłam u Siebie linka do mojego wykresu, nawet się nie napalam, zawsze jest ładnie a potem spadek :D Ważne że jest skok i umiem określić dzień owulacji.

Wiecie, tak się zastanawiałam, wydaje im się, że u mnie może być problem z zajściem przez tą cc która miałam i mam po tym pewnie jakieś zrosty, skoro na żywca mnie pociachali to na pewno uszkodzili .. więc nie mam już złudzeń :)
LILITH ja miałam 2 cc + 1 poronienie na lipcówkach napisałam co mi pani dr po 1 cc zrobiła.... sadze ,że nie masz się czym martwić ja mam pełno zrostów a mimo to zachodze.... gorzej z donoszeniem mam nadzieje,że sie teraz uda.

Do góry