reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nikita, żołnierzyki to nie wszystko...Czekamy też na wyniki moich hormonów ;/ a tu nie będzie z pewnością różowo.

Ja się juz żegnam, idę spać :) Dobranoc

reklama
kule faktycznie to juz powoli drugi trymestr:-) nawet brzusio sie juz robi powoli tki fajny ciązowy ale w grubszym ubraniu to go jeszcze za bardzo nie widać:-) nawet na ostatnim usg wyszło z wymiarów, że dzidzia może byc ok 2 tyg starsza ale mi się nie wydaje bo nie ma szans żebym zaszła wcześniej w ciąże, więc suwaczek został jaki jest:-) kahaka nikita3 mam kciuki za staranka i przede wszytskim za to, zeby was nadzieja nie opuszczała:-) marusiaja konta na nk nie mam

Witam serdecznie ;) dawno mnie tu nie było.
Czy mogłybyście mi podpowiedzieć ( zastanawiam się czy owulacja mi się mogła spóźnić).
Cykle mam 30dniowe, @ miałam 20 października, przytulaliśmy się z mężem 31 października ( to był 11dc), 1 listopad (12dc), 6 listopada (17dc), 14 listopada (25dc), zaś w 24dc zaczęły kłuć mnie jajniki ( i chyba tylko tego dnia) . Moje piersi są czułe i nabrzmiałe, dotknąć ich nie można. Chciałam się spytać, czy to może być spowodowane tak późną owulacją czy może fasolką? Nie chcę się nakręcać, w ten piątek powinnam dostać @ .
Pozdrawiam, może rozwiejecie moje wątpliwości ;)

Dominika ja mam podobnie, z tym ze u mnie tak bylo ze klucie jajnikow odczuwałam tak jakby w polowie cyklu i już pozniej do konca.
Mysle ze same klocie jajnikow nie swiadczy o owulacji, pewnie wiesz jaki mialas sluz itp, sluz dosc wyraznie wskazuje czy jest sie plodnym czy nie.
A jak co to do piatku tylko kilka dni i testuj!

reklama
Katty pisz tu co i jak :):):) niecierpliwimy sie ~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&;)

Dominika u mnie wlasnie najprawdopodobniej owu sie przesunela dlatego nawet w dzien @ test mi nie wychodzil zycze ci aby te klucia byly poczatkiem fasolki :):):)mnie pokluwalo podbrzusze moge stwierdzic od owulki dluzszy czas ... teraz tez nieraz cos pokluje ale znowsnie jest :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry