reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Anulka, piękne te ozdoby!!! Bardzo Cię proszę, daj "przepis" :-D Ja uwielbiam takie robótki, to będę miała zajęcie.

My byliśmy z teściami na Powązkach. Potem w Arkadii i kupiliśmy sobie prawie 100 bombek :-) bo na nowym mieszkaniu nie mamy żadnych ozdób, musimy kupić jeszcze łańcuchy, lampki... W tym tygodniu zacznę się już chyba rozglądać za prezentami.

napewno podam ale jutro bo dzis to juz padam meczylam sie specjalnie na TzG zobaczyc kto odpadnie takze jutro po poludniu napisze i pokaze co i jak :) bo do poludni ajestem jako opiekunka u kolezanki bo core ma chora;)

Witam poniedziałkowo,ja wzielam sie za porzadki i pranko juz tez sie z ta moja owulacja nie moge rozeznac ale probujemy.Mi sie wydaje ze nie ma sie co sugerowac temp kolezanka miala 36,5 i tez okazalo sie nazajutrz po tescie z ejest fasolka jak sie nie myle to mandrzejczuk z naszego forum tez tak miala

Jestem na chwilkę, bo zaraz lecę do sklepu i malowanie.
Katty co z Twoją tempką dziś??
Martusia, nie widzę Twojego wykresu :(
Sa jakieś dobre nowiny?? Nie jestem w stanie aż tyle nadrobić..

Lilith dzis mnie pokusilo zmierzylam temp a tu bardzo nisko spadek to w takim razie gdyby jutro okazal sie wzrost to najlepiej kiedy probowac ,wczoraj tez sie staralismy

dodam ze czuje jajniki od wczoraj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry