reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry!
kacha, nie ma sprawy, służę pomocą :-D a u mnie nijak...też śluzu nie mam w tym cyklu, temperatura cały czas nisko, mam dziś 17dc, ale z moimi cyklami to nigdy nie wiadomo, kiedy się spodziewać owu :sorry2:niby kłuje mnie prawy jajnik, ale zobaczymy co z temperatura będzie dalej. W czwartek będziemy mieć wyniki badań nasienia.

Miłego dnia Kobietki!

reklama
No ładnie-już prawie wieczór a tu raptem dwa wpisy przez całą niedzielę... pewnie wszyscy rodzinnie czas spędzają.... ja byłam z mężem i mamusia na super spacerku, bo u nas dziś bardzo ciepło było....
gdzie się wszystkie podziały?
Mononoke, Kamia, karolciak.... Lilith pewnie się rozpakowuje... Anuszka, zuzu... Wisienka, poziomki, mama, nikita.... kacha, katty, verte... no gdzie wy wszystkie? kogo pominęłam to przepraszam i również pytam gdzie jesteś ;)

Ostatnia edycja:
witajcie ja sobie siedze przed tv i postanowilam sobie ze porobie ozdoby na choinke jak juz siedze to zeby korzysc byla juz wam pokazuje hehe to sa tak zwane jezyki :) czasochlonne:)
pencil.png

Załączniki

• SL278502.jpg
    SL278502.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,,,,, no ja u rodziców byłam z mężem na obiadku......... I dziś nic ciekawego..... Nawet wkońcu zjadłam obiad ze smakiem... Bo tak to mnie mdli.... I niedzielka mineła i jutro do roboty ech.. Dobrze ze na 9.50 przynajmniej mi czas minie w miarę szybko do pt bo mam wizytę.... ;-) mam nadzieje że udaną! Bo ostatnio się cieszyłam i jak wyszłam to byłam załamana... Mam nadzieje ze tym razem tak nie bedzie.... A wam jak mineła niedzielka?

witam kobietki. ja wchodze mniej bo mi komp nawala.u mnie temp. znow wzrosla, dzis mam 36,8 wiec po owulce jestem i zostaje mi czekanie.podbrzusze mnie jeszcze pobolewa, no i w tym cyklu poczulam jajnik, ktorego nie czulam ani razu jak odstawilam tabl. anty.ja juz sie luzuje- co bedzie to bedzie.dobrze ze ida powoli swieta, bo zajme sie porzadkami, kupowaniem prezentow i moze tak nie bede myslec i sie dolowac.

Witam! W zeszłym roku sporo udzielałam się na tym wątku ;) Dobrze tak wrócić po czasie ;) Może opowiem co i jak i może mi pomożecie? :) Sytuacja wygląda tak:

-17 października miałam @.
-cykl trwał 25 dni.
-11 listopada wieczorem dostałam @ (na papierze: jest skąpa, jasna krew pomieszana z przeźroczystym śluzem, bez zakrzepów, a na podpasce brunatne plamy, w nocy nic nie ma)
-dziś teoretycznie 3-4 dzień cyklu, nawet już wkładki nie potrzebuję.
-bolą mnie piersi,
-kuje mnie jajnik (lewy, mam tylko jeden)
-mdli mnie chwilami,
-odrzuca mnie od fajek,
-boli mnie ciągle głowa,
-czuje takie nagłe kłucia w macicy (nie cały czas),
-jestem senna,
-zmęczona,
-jak podnoszę coś ciężkiego, zaczyna mi się robić słabo,
-uciska mnie w klatce piersiowej,
-przytył mi brzuch,
-piersi zrobiły się pełniejsze,
-zaokrągliłam się po buzi, mimo że na wadze 2 kilo straciłam.

Co o tym myślicie? Nie robiłam testu, choć w 50 % mimo "okresu" podejrzewam, iż jednak kluje się fasolka ;)

Dodam, że wiem kiedy mam owulkę i wtedy były przytulanki ;)

reklama
Anulka, piękne te ozdoby!!! Bardzo Cię proszę, daj "przepis" :-D Ja uwielbiam takie robótki, to będę miała zajęcie.

My byliśmy z teściami na Powązkach. Potem w Arkadii i kupiliśmy sobie prawie 100 bombek :-) bo na nowym mieszkaniu nie mamy żadnych ozdób, musimy kupić jeszcze łańcuchy, lampki... W tym tygodniu zacznę się już chyba rozglądać za prezentami.

Do góry